14-de editie van EventSummit op 10 februari 2022 in Jaarbeurs

14-de editie van EventSummit op 10 februari 2022 in Jaarbeurs

Iedere eventprofessional zet in zijn agenda een groot uitroepteken bij 10 februari 2022. Op die dag vindt namelijk de 14-de editie van EventSummit plaats, hét grootste eendaagse platform voor de gehele evenementenbranche. Na een geslaagde Fieldlab editie op 20 mei j.l. (beoordeeld met een 8.3), is het nu weer tijd om vooruit te kijken naar de editie van 2022.

Arjen Lemstra: “Ik ben zeer benieuwd hoe onze branche zich ontwikkelt in de tweede helft van het jaar. We verwachten tussen de 350 en 400 exposanten. “

Joris Bots: “We zien nu al iedere week 5 á 6 aanmeldingen voor de editie van 2022. Er is dus vertrouwen in de markt!”

Jaarbeurs en 900 jaar Stad Utrecht

Jaarbeurs en EventSummit hebben zin om de hele branche weer te verbinden volgend jaar. Hal 1 staat gereserveerd en er wordt nu al hard gewerkt aan de plattegrond. Het belooft een hele mooie en uitzonderlijke editie te worden.

Peter van der Veer, commercieel directeur van de Jaarbeurs: “Het is ons een genoegen opnieuw de gastheer te mogen zijn van de EventSummit en de collega’s uit de branche weer te mogen begroeten. We veren weer op als sector en dan is de EventSummit aan het begin van 2022 een mooi moment om nieuwe ideeën en inspiratie op te doen.”

Volgend jaar bestaat de stad Utrecht bovendien 900 jaar. De Domstad zal hier heel veel aandacht aan besteden. Omdat Utrecht de laatste jaren met circa 30 bedrijven aanwezig is op de beurs, is er al contact met het Utrecht Convention Bureau om te kijken of we tijdens EventSummit aandacht kunnen besteden aan dit jubileum.

Naar verwachting zal begin oktober de ticketregistratie Live gaan. Wil je als exposant aanwezig zijn, er zijn nog een paar plekjes voor het Early bird tarief. Zie www.eventsummit.nl

Lees voortgang

Delen met anderen