20ste Integrated Systems Europe (ISE) in Barcelona: 30 januari – 2 februari 2024

20ste Integrated Systems Europe (ISE) in Barcelona: 30 januari – 2 februari 2024

De 20e editie van Integrated Systems Europe (ISE) vindt plaats in Fira Barcelona van dinsdag 30 januari tot en met vrijdag 2 februari aanstaande. De technologieshow viert 20 jaar aan innovatie en vooruitgang met de grootste beursvloer tot nu toe. Op een oppervlakte van ruim 66.000 m2 worden de toonaangevende technologieën getoond in 8 technologische kernzones in de AV-industrie.

Bee Barcelona

Meervoudig Oscarwinnaar Sharmeen Obaid-Chinoy zal op de openingsdag de keynote verzorgen, terwijl de Nederlandse digitaal kunstenaar Jeroen van der Most op de woensdag de tweede keynote spreker van de show zal zijn. Zijn toespraak gaat over de relatie tussen creativiteit en technologie in een wereld die steeds meer met elkaar verbonden is.

De toespraak wordt voorafgegaan door een live demonstratie op de nieuwe 193m2 transparante LED-muur. Met de titel ‘Bee Barcelona’ verandert het kunstwerk de artistieke stad Barcelona in een metaforische bijenkorf en neemt het de kijkers mee op een reis door het creatieve proces van de kunstenaar zelf.

Naast de beursvloer biedt het conferentieprogramma van ISE 2024 een platform voor experts uit de industrie om te netwerken, samen te werken en elkaar te leren kennen. Het uitgebreide programma beslaat negen belangrijke verticale markten met een reeks inzichtelijke presentaties en paneldiscussies. Een gratis programma dat gelijktijdig plaatsvindt, zal ook diep ingaan op de huidige trends en ontwikkelingen in de AV-wereld.

Duurzaamheid

Nieuw dit jaar is een interactieve workshop over duurzaamheid op vrijdag 2 februari, van 10.30 tot 14.30 uur in CC1.1. Onder leiding van Simon Brown is deze workshop bedoeld om de vooruitgang van de industrie te beoordelen op het gebied van de energietransitie, met praktische handvaten voor bedrijven op weg naar hun net-zero doelen.

Lezers kunnen zich GRATIS registreren voor ISE 2024 met deze code: ISE2024avstage

Lees voortgang

Delen met anderen