3D perception selecteert Barco FL40-4K-simulatieprojector

3D perception selecteert Barco FL40-4K-simulatieprojector

Barco, een wereldleider in visualisatietechnologie, en 3D perception, een ontwerper en leverancier van kant-en-klare naadloze visuele weergavesystemen en -technologieën, zetten hun langdurige samenwerking voort met de acceptatie van Barco’s nieuwste simulatieprojector voor hun nieuwste multisysteemcontract voor militairen jet trainers.

“3D-perception wordt in onze wereldwijde industrie erkend voor precisiegestuurde en zeer betrouwbare, hoogwaardige weergavesystemen”, zegt Knut Krogstad, CEO van 3D-perceptie. “Om dit niveau van vertrouwen en herkenning te bereiken, werken we samen met technologieontwikkelaars die onze eigen drive naar pixelperfectie nastreven. Dit is de reden waarom we blijven samenwerken met het Barco Simulation-team. De FL40-4K was verreweg de beste keuze voor deze geavanceerde snelle jet-applicatie en is superieur aan alles wat vandaag op de markt verkrijgbaar is in zijn klasse.”

Hoge beeldkwaliteit, lage totale eigendomskosten

Barco’s solid-state verlichtingsprojectoren, zoals de FL40- en F70-serie, bieden ‘s werelds meest verbluffende beelden met native WQXGA en tot 4K (3840 x 2400) resolutie. Met de verwerking met hoge framesnelheid en de geïntegreerde aanpasbare SRP ™ Smear Reduction Processing van Barco Pulse, zijn vloeiende, snel bewegende beelden verzekerd. Door gebruik te maken van de nieuwste solid-state verlichtingstechnologie zonder bewegende delen, bieden de producten de meest krachtige en langdurige prestaties, zelfs wanneer ze 24/7 worden gebruikt. Barco’s producten voor simulatieprojectie bieden de laagste totale eigendomskosten voor een projector en de hoogste prijs / prestatiebeoordeling die er is.

 Wederzijds respect

“Het partnerschap tussen 3D-perceptie en Barco omvat vele jaren en in die tijd is er een diep niveau van vertrouwen en wederzijds respect ontstaan”, zegt Dave Fluegeman, VP, Simulation bij Barco. “Hierdoor begrijpen we hun business en uitdagingen, en kunnen we efficiënt met hun team samenwerken om de juiste oplossing te ontwikkelen voor elk segment van de training- en simulatiemarkt. Onze schaalbare lijn van simulatieprojectoren kan naadloos worden geïntegreerd met 3D-perceptietechnologie om een ​​werkelijk verbluffende visuele weergavesysteem ervaring te bieden.”

Lees voortgang

Delen met anderen