A.C. ProMedia exclusieve AUDAC-distributeur in Noord-Amerika

A.C. ProMedia exclusieve AUDAC-distributeur in Noord-Amerika

AUDAC is verheugd een partnerschap aan te kondigen met het in Canada gevestigde A.C. ProMedia als de nieuwe exclusieve distributeur van hun innovatieve audio-oplossingen in Noord-Amerika. A.C. ProMedia biedt een breed scala aan multimediaoplossingen gericht op de vaste installatie- en architectuurmarkten via consultants, ontwerpgroepen en kanalen voor systeemintegratie. Vanuit hun kantoren in Toronto zullen zij de verkoop, distributie en service van de volledige AUDAC-productlijn in Noord-Amerika beheren.

Om het debuut in Noord-Amerika zo soepel mogelijk te laten verlopen, heeft A.C. ProMedia Sarah Lima aangesteld om AUDAC onder haar hoede te nemen. “We zijn verheugd om de AUDAC-familie van audioproducten op de Noord-Amerikaanse markt te introduceren”, merkt Lima op. “Deze hoogwaardige producten hebben wereldwijd bewezen een betrouwbare oplossing te zijn en met hun AUDAC Touch ™ heb je een kant-en-klare applicatie voor UCI-configuratie. Hiermee kun je widgets samenvoegen in één scherm en is toegankelijk op elk draadloos apparaat in je netwerk.”

Samenwerking

De CEO van AUDAC, Tom Van de Sande, kijkt ook met veel enthousiasme naar de samenwerking. “We zijn verheugd om samen te werken met A.C. ProMedia voor de introductie van onze audio-oplossingen in Noord-Amerika”, legt hij uit. “Onze innovatieve audio-oplossingen naar het buitenland brengen is een grote stap, maar we geloven dat A.C. ProMedia alle mogelijkheden en expertise heeft om van hen de ideale partner te maken voor deze mogelijkheid.”

Bezoek audac.eu voor meer informatie over de reeks innovatieve audio-oplossingen van AUDAC

Bezoek de AUDAC-website op https://acpromedia.com/

Neem contact op met mkt@pvs.global voor meer informatie.

Lees voortgang

Delen met anderen