A Day at the Park binnen enkele minuten uitverkocht

A Day at the Park binnen enkele minuten uitverkocht

Evenementenorganisatie ALDA heeft het voor elkaar gekregen om het enige Rotterdamse festival van dit jaar binnen enkele minuten uit te verkopen: A Day at the Park Mini-festival. Vanmorgen gingen de kaarten in de voorverkoop en de animo bleek enorm. Alle tafels waren binnen mum van tijd uitverkocht.

Het nieuwe normaal

Op 19 september 2020 wordt het Kralingse Bos voor één dag omgetoverd voor een unieke festivalbeleving. Volledig ingericht op ‘het nieuwe normaal’ kan de bezoeker op zijn of haar privé dansvloer met tafel genieten van een muzikale show. ALDA neemt met de organisatie van dit mini-festival het voortouw in de festivalwereld. 

Tijdens de show kunnen bezoekers hetzelfde van A Day at the Park verwachten, maar dan in een gezellige en intieme setting. Iedere groep krijgt een persoonlijke dansvloer met tafel waar hapjes en drankjes op geserveerd worden. De bezoekers kunnen genieten van de beats van Joris Voorn, Prunk en Baggi en prijzen winnen tijdens de Desperados Disco Bingo.  

Drie shifts voor 250 personen

A Day at the Park mini-festival wordt verdeeld in drie shifts waarbij er per shift plaats is voor 250 personen. Uiteraard wordt er voldaan aan de RIVM maatregelen en de anderhalve meter afstand gewaarborgd. Op deze manier wil de organisatie inspelen op de nieuwe situatie en hier op een veilige en verantwoorde manier het voortouw in nemen.  

Anticiperen op de behoefte

Allan Hardenberg, CEO van ALDA, verheugt zich erop om honderden bezoekers te verwelkomen in het park: “Mooi om te zien dat we met dit nieuwe concept zo snel uitverkopen, hieruit blijkt dat de liefde voor festivals na een lange tijd van stilte er nog steeds is. We hopen met gemeentes en overheid in gesprek te blijven om dit soort initiatieven te kunnen blijven organiseren. Vanuit de creatieve industrie zijn de mogelijkheden om gecontroleerd feesten te organiseren oneindig, alleen moeten we dan wel die ruimte krijgen.”

Lees voortgang

Delen met anderen