Aanraakvrije wc-bediening voorkomt besmetting

Aanraakvrije wc-bediening voorkomt besmetting

Met de wc-bedieningsplaat TECElux Mini en wc-module TECElux wordt dankzij de aanraakvrije bediening besmetting en overdracht van bacteriën en virussen voorkomen. Daarbij combineren deze wc-bedieningen maximale hygiëne met een esthetisch design en hoogwaardige technologie.

Het aanraakvrij spoelen geschiedt met de sen-Touch. De werking is heel eenvoudig. Als een persoon in de buurt van het toilet komt lichten de contouren van de ‘bedieningstoetsen’ op. Men activeert de spoeling door een hand voor de toetsen te bewegen. Aanraakvrij, dus veilig! Daarbij zijn de verlichte ’toetsen’ ook handig als oriëntatie ’s nachts.

Het front van de TECElux en TECElux Mini is van glas en heeft geen naden waar vuil en bacteriën in gaan zitten. De TECElux Mini kan met een speciaal inbouwraam volledig vlak in een wand worden ingebouwd. Bij de TECElux functioneert het glazen front ook als hygiënische spatbescherming. Voor het voorkomen van vieze geuren is een luchtfiltersysteem met keramisch geurfilter geïntegreerd. Voor extra hygiëne en fris water kunnen beiden optioneel met een inworpschacht voor reinigingstabletten worden uitgerust.

Bespaart 50 % water

De kleine spoeling is altijd 3 liter, de volspoeling is op de spoelklok instelbaar op 4,5/6/7,5 of 9 liter. Dankzij deze waterbesparende duospoeltechniek wordt meer dan 50 % water bespaard. https://www.tece.com/nl/sanitairsystemen

Lees voortgang

Delen met anderen