Accsoon CineEye: op gepaste social distance meekijken met de cameraman/-vrouw

Accsoon CineEye: op gepaste social distance meekijken met de cameraman/-vrouw

Wie werkzaam is in videoproductie en broadcasting weet dat bij het filmen een heel team komt kijken. Tijdens de opname wil de opdrachtgever graag meekijken wat er gefilmd wordt, evenals de editor en de productieleider. Dicht op elkaar zitten om op een klein schermpje mee te kijken, zit er voorlopig echter niet in. 

Videotransmitter biedt oplossing

De oplossing: een videotransmitter! De Accsoon CineEye streamt het beeld van de camera live naar maximaal 4 externe schermen, zoals een tablet of smartphone. Draadloos, via een 5GHz wifi-signaal, met een bereik van 100 meter. Zo kan het hele team meekijken met wat er gefilmd wordt, op veilige afstand van elkaar. In de Accsoon app kunnen bovendien diverse previews live getoond worden, zoals zwart-wit beeld, focus peaking, maar ook kunnen er LUTs ingeladen worden.

CineEye Air

Film je met een gimbal? Dan is er een kleinere variant, de CineEye Air, die géén eigen batterij heeft, maar gevoed wordt door de gimbal. Deze kan het beeld naar 2 devices streamen en weegt 100 gram, zodat hij geen invloed heeft op de stabilisatie van de gimbal.

Lees voortgang

Delen met anderen