Adam Hall Group benoemt Ampco Flashlight Sales als CAMEO Pro Partner voor de Nederlandse verhuur- en installatiemarkt

Adam Hall Group benoemt Ampco Flashlight Sales als CAMEO Pro Partner voor de Nederlandse verhuur- en installatiemarkt

De Adam Hall Group breidt haar internationale verkoop- en partnernetwerk verder uit. Met onmiddellijke ingang zal Ampco Flashlight Sales als Cameo PRO-partner de Cameo verlichtingsproducten distribueren voor de Nederlandse verhuur- en installatiemarkt. De samenwerking met de toonaangevende Nederlandse verhuur- en verkoopspecialist is een hybride, non-exclusive samenwerking die voorziet in de verkoop van Cameo aan Nederlandse verhuur- en installatieklanten. Daarbij hebben Ampco Flashlight Sales en de Adam Hall Group het voornemen de samenwerking uit te breiden met andere merken uit de portfolio van de Duitse aanbieder van evenemententechnologie met hoofdkantoor in Neu-Anspach, Hessen.

Ampco Flashlight Sales is gespecialiseerd in de verkoop van professionele producten en installaties in licht, audio, rigging en video. Gevestigd in Utrecht kan Ampco Flashlight Sales bogen op tientallen jaren ervaring op het gebied van techniek voor live events, installatie, theaterproducties en bedrijfsevenementen. Naast Cameo is Ampco Flashlight Sales exclusief distributeur van onder andere Ayrton, DiGiCo, ETC, Allen & Heath, Martin Audio en Clear-Com.

‘Completeren ons aanbod’

“Met Cameo voegen we een sterk merk aan onze portfolio toe, en completeren we het aanbod voor onze klanten in entertainment, onderwijs, leisure en theater”, aldus Chris van Etten, commercieel manager Ampco Flashlight Sales. “Samen met onze andere merken en onze productspecialisten zien we een grote toekomst voor de innovatieve en sterke productlijnen van Cameo.”

Uitstekend netwerk

Markus Jahnel, COO Adam Hall Group, voegt toe: “We zijn erg verheugd om Ampco Flashlight Sales te verwelkomen als een ervaren en veelzijdige partner voor ons Cameo-assortiment in Nederland. Het Ampco Flashlight Sales team biedt een uitstekend netwerk en heeft ons overtuigd met zijn uitstekende expertise en klantenservice. We kijken uit naar toekomstige samenwerking en vele spannende Cameo-projecten.”

Meer informatie
ampco-flashlight.com

cameolight.com

adamhall.com

blog.adamhall.com

Lees voortgang

Delen met anderen