Adam Hall Group benoemt Commercial Audio Solutions Ltd als partner voor hun Integrated Systems-portfolio, voor distributie in het VK en Ierland

Adam Hall Group benoemt Commercial Audio Solutions Ltd als partner voor hun Integrated Systems-portfolio, voor distributie in het VK en Ierland

De Adam Hall Group blijft zijn verkoopnetwerk uitbreiden, na de presentatie van de nieuwe Integrated Systems-verticaal op ISE 2023. De Adam Hall Group is verheugd Commercial Audio Solutions Ltd aan te kondigen als distributiepartner. Dit is een hybride bedrijfsmodel waarin is opgenomen dat Commercial Audio het installatieportfolio van LD Systems zal distribueren naar hun klantenbestand. Commercial Audio Solutions maakt gebruik van meer dan 20 jaar ervaring in de AVL- en evenementenindustrie, waaronder een uitgebreid netwerk van AVL-integratoren in het VK en Ierland. Een van de mijlpalen van het bedrijf was de levering van een grote hoeveelheid audioapparatuur voor de Olympische Spelen van 2012 in Londen.

“We zijn erg verheugd dat we zijn aangesteld als distributiepartner voor de installatiemarkt in het VK en Ierland voor de Adam Hall Group. Ik denk dat het installatieassortiment van LD Systems grote indruk op de markt gaat maken”, zegt Brian Knott, Managing Director bij Commercial Audio. “De focus op kwaliteit en prestatie is wereldwijd toonaangevend, maar wat de meeste indruk op mij maakte, was het diepgaande begrip van engineering en hoe de klus voor de installateur te verbeteren, evenals het leveren van een fantastisch, betrouwbaar product voor de klant. We kunnen niet wachten om meer mensen kennis te laten maken met dit geweldige productassortiment, en ik weet zeker dat het slechts een kwestie van tijd zal zijn voordat alle installateurs LD Systems in hun favoriete gereedschapskist zullen hebben.”

Markus Jahnel, COO Adam Hall Group, zegt: “Met Commercial Audio konden we een zeer ervaren en brede distributiepartner vinden. Wat ons het meest overtuigde, was hun uitstekende netwerk, professionele service en de ontwikkeling van zakelijke relaties op lange termijn. De AV-markt in het VK/Ierland is een van de grootste, meest baanbrekende en biedt veel potentieel voor de voortdurende groei van onze installatieoplossingen. Met dit distributiepartnerschap zijn we nu in staat om de permanente beperkingen als gevolg van de Brexit te overwinnen en klanten in het VK de volgende dag te leveren.”

De distributieovereenkomst met Commercial Audio zal in eerste instantie betrekking hebben op het installatieportfolio van LD Systems. Volgens Brian Knott streven we er echter naar om uit te breiden naar een breder scala aan merken die zijn vervaardigd door de Adam Hall Group die geschikt zijn voor de AV-integrator.

#LDSystems #YourSoundOurMission #EventTech #ExperienceEventTechnology

Meer informatie:

commercialaudiosolutions.com

ld-systems.com

adamhall. com

blog.adamhall.com

Fotocredit: Adam Hall Group

Personen op de afbeelding v.l.n.r: Oliver Webb, verkoopmanager VK van Adam Hall; Marc Ogier, technisch productmanager bij TEchInstSCVE; Brian Knott, algemeen directeur bij Commercial Audio en Markus Jahnel, CEO Adam Hall Groep.

Lees voortgang

Delen met anderen