Adam Hall Group benoemt joint venture Audio Visual and Lighting Inc. als exclusieve distributeur voor de Filippijnen

Adam Hall Group benoemt joint venture Audio Visual and Lighting Inc. als exclusieve distributeur voor de Filippijnen

De Adam Hall Group blijft haar internationale distributienetwerk uitbreiden. Met onmiddellijke ingang zal Joint Venture Audio Visual and Lighting Inc. de exclusieve distributie van Adam Hall Group’s eigen merken LD Systems, Cameo, Gravity en Palmer in de Filippijnen overnemen. De aanbieder van evenemententechnologie met hoofdkantoor in Neu-Anspach, Duitsland, krijgt daarmee een nieuwe distributiepartner voor de belangrijke APAC-regio.

Bedrijfsfusie

Joint Venture Audio Visual is een bedrijfsfusie van verschillende bedrijven, waaronder full-service provider Systech Lighting and Controls Inc. Onder de paraplu van Joint Venture zal Systech de AVL-merken van de Adam Hall Group op de Filippijnse markt vertegenwoordigen.

Snelstgroeiende markten

“We zijn blij om een ​​van de grootste fabrikanten van evenemententechnologie ter wereld aan ons distributieportfolio toe te voegen met de oplossingen van Adam Hall Group”, legt Oliver C. Yulo, President Joint Venture Audio Visual Lighting Inc. uit. “Sinds het einde van de Covid-19-crisis pandemie is de APAC-regio een van de snelstgroeiende markten ooit. Samen zullen we tal van interessante projecten implementeren en de bekendheid van de Adam Hall Group-merken in de Filippijnen verder vergroten.”

Glenn Lin, Business Development Manager, Asia Pacific: “Joint Venture is de toonaangevende distributeur voor de AVL-sector in de Filippijnen. Met afzonderlijke dochterondernemingen voor MI/Retail, Install en Hospitality biedt het grote team ideale omstandigheden om ons gevarieerde portfolio perfect aan te passen de verschillende doelgroepen.”

#AdamHallGroup #Distribution #EventTech #ExperienceEventTechnology

Verdere informatie:

systechlc.com

adamhall.com

Lees voortgang

Delen met anderen