Adam Hall Group benoemt Ramón Macías als Business Development Manager voor de divisie Install/Integrated Systems

Adam Hall Group benoemt Ramón Macías als Business Development Manager voor de divisie Install/Integrated Systems

Al geruime tijd breidt de Adam Hall Group zijn audio-installatieoplossingen voor de AV-integratiesector uitgebreid uit. Met de aanstelling van Ramón Macías richt de fabrikant zijn installatieteam nu nog gerichter op. Als Business Development Manager is de oude Adam Hall-medewerker en branchedeskundige nu verantwoordelijk voor de strategische uitbreiding van de gebieden vaste installatie en systeemintegratie.

Continue ontwikkeling

Ramón Macías kent de audiodivisie van de Adam Hall Group al uit zijn tijd als verkoopvertegenwoordiger voor Spanje en het Iberisch schiereiland. Vanaf nu zal de 49-jarige inwoner van Spanje als Business Development Manager Install/Integrated Systems verantwoordelijk zijn voor de continue ontwikkeling van de audio-installatiedivisie.

Innovatief

Ramón Macías zei: “LD Systems schrijft momenteel wat waarschijnlijk het meest opwindende verhaal is in de audio-installatiesector. Ik ben vooral onder de indruk van de holistische benadering waarmee het merk niet alleen individuele producten op de markt brengt, maar ook gestructureerd werkt aan innovatieve platformen en basisbouwstenen, op basis waarvan het portfolio in de toekomst kan blijven groeien. In mijn nieuwe functie ben ik verheugd om deze toekomst vorm te geven en de ideale markten te openen voor de enorme mogelijkheden van het merk LD Systems en de hele Adam Hall Group.”

“We zijn erg blij met Ramón Macías aan boord“, voegt Markus Jahnel, COO van de Adam Hall Group, toe. “Hij is een absolute installateur die alle facetten van ons pad naar de professionele geïntegreerde AV-markt al kent uit zijn tijd als Sales Representative Manager en Product Manager. Met zijn uitgebreide persoonlijke contacten met internationale partners en klanten zal Ramón een belangrijke bijdrage leveren aan het groeiende succes van de installatiedivisie van LD Systems.”

Contact:

Ramón Macías

Business Development Manager Installatie/geïntegreerde systemen

Telefoon: +34 638 135 375

E-mail: ramon.macias@adamhall.com

#LDSystems #YourSoundOurMission #ProAudio #Install #EventTech #ExperienceEventTech

Verdere informatie:

adamhall.com

ld-systems.com

cameolight.com

zwaartekrachtstands.com

palmer-germany.com

defender-protects.com

Lees voortgang

Delen met anderen