Adam Hall Group ontvangt het BSFZ-zegel van innovatiecompetentie

Adam Hall Group ontvangt het BSFZ-zegel van innovatiecompetentie

Elke innovatie begint met een eerste idee. Bij de Adam Hall Group ontstaan ​​deze ideeën elke dag opnieuw – en worden ze in het Experience Center op het hoofdkantoor in Neu-Anspach stap voor stap ontwikkeld tot eindproducten en oplossingen die gebruikers van evenemententechnologie wereldwijd ondersteunen in hun creatieve processen.

Erkend bedrijf

Onlangs is deze innovatieve competentie officieel bevestigd door het federale ministerie van Onderwijs en Onderzoek. Met de toekenning van het BSFZ-zegel door de certificeringsinstantie voor onderzoekssubsidies wordt de Adam Hall Group nu erkend als een onderzoeks- en ontwikkelingsbedrijf.

“We zijn erg blij met het ontvangen van het BSFZ-zegel. Innovatie is de motor van onze industrie. Met de financiering van de federale overheid kunnen we deze aanpak nog uitgebreider nastreven”, aldus Alexander Pietschmann, CEO Adam Hall Group.

Met de toekenning van het BSFZ-zegel onder de Research Grants Act erkent het federale ministerie van Onderwijs en Onderzoek onder meer de ontwikkeling van het geluidsversterkingssysteem LD Systems MAILA (Modular All-Round Intelligent Line-Array) en een digitale mixer platform dat voor het eerst zal worden gebruikt in de komende MAUI G3 MIX-kolomsystemen.

Het BSFZ-keurmerk certificeert de innovatieve competentie van bedrijven op het gebied van onderzoek en ontwikkeling. Na een positieve beoordeling van de ingediende O&O-projecten (onderzoek en ontwikkeling) ontvangen bedrijven ook financiering via de onderzoekstoelage van de federale overheid.

Ontwikkelingsstadia

De geschiedenis van innovatie van de Adam Hall Group is onlosmakelijk verbonden met haar merken. Naast DEFENDER en Palmer, die in de jaren tachtig en negentig al nieuwe normen op hun respectievelijke terreinen zetten, hebben vooral LD ​​Systems, Cameo en Gravity de afgelopen tien jaar de reputatie van de Adam Hall Group als innovatieve ontwikkelaar van evenemententechnologie gevormd. ‘s Werelds eerste draagbare line array – CURV 500 – en het MAUI P900 kolomsysteem (ontwikkeld in samenwerking met Porsche Design Studio) zijn twee baanbrekende voorbeelden van de innovatieve kracht van het bedrijf.

Experience Center

Met de opening van het Experience Center in 2018 op het hoofdkantoor van het bedrijf in Neu-Anspach, Duitsland, werd een nieuwe mijlpaal op het gebied van innovatie bereikt. Naast een volledig uitgeruste showroom herbergt het gebouwencomplex onder meer een echovrije akoestische meetruimte, diverse continu- en klimaattestbanken, een lichtmeetlaboratorium en voldoende ruimte voor modelbouw en 3D-prototyping.

Verder informatie:

bescheinigung-forschungszulage.de/bsfz-siegel

ld-systems.com

adamhall.com

#LDSystems #YourSoundOurMission #EventTech #ExperienceEventTechnology

Lees voortgang

Delen met anderen