Adam Hall Group op Prolight + Sound 2022 #Herstart met nieuwe product highlights

Adam Hall Group op Prolight + Sound 2022 #Herstart met nieuwe product highlights

Adam Hall Group zal ook aanwezig zijn op het beursterrein Messe Frankfurt van 26-29 april, met aparte stands voor de merken Cameo en LD Systems. Deze stands zullen nieuwe producten presenteren uit het uitgebreide portfolio van evenementtechnologie van Adam Hall Group. Naast nieuwe Cameo-armaturen voor podium-, theater-, architectuur- en uitzendingsgebruik, kunnen bezoekers zich vooral verheugen op een baanbrekende geluidsversterkingsoplossing van LD Systems.

LD-systemen

LD Systems komt met één product naar Prolight + Sound. Op zijn stand (gevestigd in Hal 11.0 #A21) zal de pro audio fabrikant de volgende mijlpaal in zijn merkgeschiedenis presenteren: een schaalbaar systeem dat nieuwe maatstaven zet in gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit in de professionele verhuurmarkt.

Cameo OTOS H5

Met de nieuwe OTOS H5 komt Cameo rechtstreeks tegemoet aan de behoeften van professionele verlichtingsontwerpers en verhuurbedrijven die een volledig road- en rider-ready beam spot wash hybride movinghead in hun portfolio nodig hebben. Naast het gebruik in zalen met grote capaciteiten, is de OTOS H5 – met zijn hoge lichtopbrengst (19.000 lm) en IP65-certificering – vooral indrukwekkend in buitentoepassingen zoals openluchtconcerten en festivals. Deze uiterst flexibele 3-in-1 spot combineert een krachtige licht- en effectoutput met een laag gewicht van slechts 33 kg, waardoor de OTOS H5 momenteel het lichtste product in zijn prestatieklasse is.

Cameo P2

Met de P2-serie presenteert Cameo zijn eerste profilers voor professionele theater-, tv- en evenemententoepassingen. De serie omvat LED profielspots in Tungsten, Daylight en Full-Colour (RGBAL) uitvoeringen, met extreem hoge CRI (96) en TLCI waarden voor een natuurgetrouwe kleurweergave. Met een lichtopbrengst van 15.000 lm zijn de P2-modellen een perfecte vervanging voor conventionele 1kW profielspots. Naast hun selecteerbare pulsbreedtemodulatie (tot 25 kHz) voor flikkervrije werking, kunnen de RDM-compatibele profilers flexibel worden aangepast in hun stralingshoek (15-50°) via optionele verwisselbare lenzen. Voor draadloze bediening via W-DMX kunnen de P2-profilers worden uitgerust met een Cameo iDMX STICK.

Cameo LUXIS

De nieuwe Cameo LUXIS FC is een must-have voor elke professionele verlichtingsportfolio. Uitgerust met een 200 watt RGBALC 6-in-1 COB LED, biedt de LUXIS FC een uitstekende kleurweergave (CRI > 92) gecombineerd met een hoge lichtopbrengst (7750 lm) en is zowel geschikt voor de verhuurmarkt als voor gebruik in theaters en op beurzen. Dankzij het innovatieve QuickChange-mechanisme voor snelle en eenvoudige lenswisselingen kan de stralingshoek van de LED-spot worden aangepast zonder apart gereedschap. Voor draadloze DMX-besturing kan de LUXIS FC ook worden uitgerust met de optionele Cameo iDMX STICK. Bovendien maakt de gepatenteerde SPIN16-technologie een snelle en flexibele montage mogelijk op basis van de 16 mm tv-spie die in de montagebeugel is geïntegreerd.

Cameo STUDIO PAR G2

Op Prolight + Sound presenteert Cameo voor het eerst de nieuwe generatie van de STUDIO PAR-serie. Dit omvat de modellen STUDIO PAR 4 G2, STUDIO PAR 6 G2 en STUDIO PAR TW G2 en is gericht op verhuurbedrijven, kleinere theaters en DJ’s die op zoek zijn naar een veelzijdige allround LED PAR-armatuur op het snijvlak van lichttechnologie. Zelfs in de kleinste versie (STUDIO PAR 4 G2) maakt de G2-serie indruk met geïntegreerde full colour menging, terwijl de STUDIO PAR 6 G2 de mogelijkheden nog verder uitbreidt met de kleur- en lichtvarianten Amber en UV. De nieuwe STUDIO PAR G2-serie wordt gecompleteerd door de STUDIO PAR TW G2 tunable white-variant, die is uitgerust met 12 witte licht-LED’s. Naast optionele draadloze DMX-besturing via de Cameo iDMX STICK, is de nieuwe G2-serie compatibel met de gepatenteerde SPIN16-technologie.

LD-systemen en zwaartekracht in de Performance + Production Hub

Met de nieuwe Performance + Production Hub breidt Prolight + Sound – in samenwerking met het Sample Music Festival – zijn aanbod uit rond toekomstgerichte audio-onderwerpen zoals live remixen, looping, controllerisme en nog veel meer. LD Systems – als hoofdsponsor voor de audio-omgeving – en Gravity (stand PH.VIAA08) zullen in 2022 ook deel uitmaken van de interactieve Experience Zone, die de gebieden van audioproductie, DJ-en en digitale live-optredens ondersteunen met hun geavanceerde hands-on oplossingen.

Markus Jahnel, COO Adam Hall Group:

“We zijn erg blij dat Prolight + Sound eindelijk terug is. Na de pauze komen we met veel enthousiasme en uitstekende nieuwe producten terug naar de evenementtechnologiebeurs en kijken we uit naar talrijke ontmoetingen met onze partners, klanten en branchegenoten. De #restart van de evenemententechnologie-industrie is al begonnen – en we kunnen niet wachten om deze actief vorm te geven. Tot ziens in Frankfurt!”

LD Systems

11.0 #A21

Cameo

12.1 #B24

Gravity

Performance + Production Hub in the Portalhaus

PH.VIAA08

#LDSystems #YourSoundOurMission #Cameo #ForLumenBeings #ProAudio #ProLighting #Gravity #TakeTheStage #EventTech #ExperienceEventTech

More information:

ld-systems.com

cameolight.com

gravitystands.com

adamhall.com
event.tech

Lees voortgang

Delen met anderen