Adam Hall Group presenteert nieuwe business area op ISE 2023: Adam Hall Integrated Systems

Adam Hall Group presenteert nieuwe business area op ISE 2023: Adam Hall Integrated Systems

De Adam Hall Group – wereldwijde fabrikant van evenemententechnologie gevestigd in Duitsland – presenteert de nieuwe bedrijfsdivisie Adam Hall Integrated Systems, die zich richt op de installatie- en AV-markt.

Met zijn eigen productteam onder leiding van Gabriel Alonso Calvillo, zal Adam Hall Integrated Systems optreden als een onafhankelijke business unit voor AVL-specialisten en gespecialiseerde planners, integrators en eindgebruikers ondersteunen bij het vinden en specificeren van de juiste producten voor hun projecten. Door alle installatieproducten van de verschillende merken van de Adam Hall Group te bundelen, staan ​​interne applicatie-experts klaar om deskundig advies en ondersteuning te bieden in elke fase van een project – van de aanbesteding tot systeemplanning, training en inbedrijfstelling.

Totaalpakket

“We zijn al enkele jaren bezig met de ontwikkeling van ons productportfolio Install. Met de nieuwe oplossingen die we op ISE 2023 presenteren, bieden we een totaalpakket aan producten voor commerciële audiotoepassingen”, legt Gabriel Alonso Calvillo uit. “Het is dan ook niet meer dan logisch dat we een op maat gemaakte omgeving bouwen met een eigen identiteit voor onze wereldwijde installatiedoelgroep.”

Voor Alexander Pietschmann, CEO van de Adam Hall Group, is dit het perfecte moment om deze stap te zetten: “Sinds ons bescheiden begin in 1975 zijn we uitgegroeid tot een van de drie grootste fabrikanten van audio- en lichttechnologie in Europa, evenals een uiterst succesvolle internationale een ontwikkelde verkoop. Natuurlijk hebben we een sterk erfgoed in technologie voor live evenementen, want hier is het allemaal voor ons begonnen. Tegelijkertijd ontwikkelen we echter al vele jaren producten voor de AVL-sector, omdat de vraag van onze klanten naar betrouwbare, gebruiksvriendelijke producten op dit gebied is toegenomen. Aangezien de AVL-divisie van de Adam Hall Group blijft groeien, was het een natuurlijke stap om een ​​speciale divisie te creëren met een toegewijd team om deze belangrijke markt beter te kunnen bedienen.”

Onafhankelijk team

Naast Gabriel Alonso Calvillo, die het productteam leidt, bouwt Nik Gledic, Global Sales Director van de Adam Hall Group, aan een onafhankelijk Sales & Business Development-team voor de nieuwe AVL-business area. “De tijden bij de Adam Hall Group zijn erg spannend en het potentieel is enorm”, bevestigt Gledic. “We zijn momenteel op zoek naar toegewijde verkoopspecialisten die zich bij ons willen aansluiten. Ons doel is om een ​​team van AV-experts op te bouwen en net zo succesvol te worden in de installatiemarkt als in onze andere gevestigde segmenten. Naast de vacatures blijven we ook ons ​​partner- en verkoopnetwerk uitbreiden en kijken we ernaar uit om tijdens ISE in contact te komen met nieuwe potentiële klanten.”

Installatieportfolio

Het installatieportfolio van de Adam Hall Group biedt een breed scala aan luidsprekers, versterkers, installatiemixers, microfoons en signaalprocessors, LED-verlichting en bedieningselementen, evenals een enorme keuze aan bekabeling en accessoires. Het portfolio van Adam Hall Integrated Systems omvat momenteel producten van de merken LD Systems, Cameo, Gravity, Palmer en Defender. Samen bieden deze producten uitgebreide oplossingen voor toepassingen in locaties, winkels, onderwijs, bedrijven, horeca en openbare ruimten.

Ga voor meer informatie over hoe Adam Hall Integrated Systems projecten kan ondersteunen naar https://www.adamhall.com/integrated-systems-applications. De Adam Hall Group kijkt ernaar uit om bezoekers te verwelkomen op ISE 2023 op stand #7C850 of in de Adam Hall Group-showroom in Barcelona (shuttles tussen ISE en showroom beschikbaar).

Productpresentaties vinden elke dag plaats op de stand van Adam Hall Integrated Systems.

Verdere informatie:

www.adamhall.com

#AdamHallGroup #AdamHallIntegratedSystems #EventTech #ExperienceEventTechnology

Lees voortgang

Delen met anderen