Adam Hall Group verwelkomt Speaker Electronic als exclusieve distributiepartner voor China

Adam Hall Group verwelkomt Speaker Electronic als exclusieve distributiepartner voor China

Tijdens een persconferentie in China met meer dan 200 genodigden van gerenommeerde audioconferenties, grote evenementenbedrijven en de media, werd een strategisch partnerschap aangekondigd tussen het wereldwijde evenemententechnologiebedrijf Adam Hall Group en Speaker Electronic (Jiashan) Co., Ltd. Met onmiddellijke ingang zal Speaker Electronic (SE) de exclusieve distributie overnemen voor alle merken van de Adam Hall Group in China, ’s werelds grootste markt, inclusief LD Systems®, Cameo®, Gravity®, Defender®, Palmer® en Adam Hall® .

Een bron

Online verbonden voor dit historische moment waren Michael von Keitz, voorzitter van SE, en Markus Jahnel, COO en algemeen directeur van de Adam Hall Group, evenals belangrijke leden van het Duitse team. Met zijn uitgebreide netwerk zal Speaker Electronic voortaan de Chinese markt hoogwaardige Duitse producten en diensten aanbieden door de Adam Hall Group vanuit één bron.

Langdurige samenwerking

Het vertrouwen in Speaker Electronic als exclusieve strategische distributiepartner is gebaseerd op de langdurige samenwerking tussen SE en de Adam Hall Group die begon in 2006. De Chinese dochteronderneming Speaker Factory is in Duitse handen en is een belangrijke leverancier geweest voor de Neu-Anspach. event technologiebedrijf sinds die tijd.

Gezamenlijke doel

In zijn videoboodschap sprak voorzitter von Keitz over het jarenlange vertrouwen, eerlijkheid en betrouwbaarheid van de inmiddels 14-jarige samenwerking. “Ons belangrijkste gezamenlijke doel was en zal altijd zijn om onze klanten te voorzien van goed ontworpen kwaliteitsproducten”, zegt von Keitz, die ook de Duitse eigenaar is van Speaker Factory.

In zijn openingstoespraak noemde COO Jahnel de belangrijkste vlaggenschipprojecten van de Adam Hall Group, zoals de iconische MAUI P900, ontwikkeld in samenwerking met Porsche Design Studio, en blikte hij ook terug op het succesverhaal van LD Systems als wereldspeler in de professionele audio-industrie. In het proces benadrukte Jahnel Speaker Factory als een loyale leverancier en bijdrage aan dit succes. “Nu SE als exclusieve distributiepartner voor China hebben, is een win-winsituatie en een gedeelde basis voor intensieve samenwerking tussen China en Duitsland”, aldus de COO in zijn lovende woorden.

MAUI P900

In de tentoonstellingshal werden experts en VIP-klanten uitgenodigd om de onthulling te zien van een producthoogtepunt van de audiodivisie van de Adam Hall Group, de MAUI P900. Een veelgehoord sentiment onder het publiek was dat dit exclusieve PA-kolomsysteem een ​​Duitse schoonheid is die bij veel mensen een buitengewone indruk achterlaat.

#EventTech  #ExperienceEventtech  #SpeakerElectronic  #SeAudiotechnik

More information:

se-audiotechnik.com

adamhall.com

event.tech

Lees voortgang

Delen met anderen