Adam Hall Hardware presenteert de AIRTAG HOLDER voor flexibel gebruik van Apple AirTags in flightcases

Adam Hall Hardware presenteert de AIRTAG HOLDER voor flexibel gebruik van Apple AirTags in flightcases

Een verloren koffer op de luchthaven – vervelend. Een verloren (of zelfs gestolen) flightcase met dure professionele apparatuur – vervelend en ook kostbaar. Om dit soort dingen te voorkomen, zijn trackers zoals Apple AirTags een geweldige manier om items te lokaliseren en te volgen. Voor gebruik met flightcases heeft Adam Hall Hardware nu een eigen mount ontwikkeld die op verschillende manieren aan een flightcase kan worden bevestigd: via schroef, lijm of klittenband, riem of kabelbinder.

Adam Hall Hardware AIRTAG HOLDERs zijn gemaakt van onbreekbaar ABS-kunststof en bieden optimale bescherming zonder afbreuk te doen aan de functie van een flightcase. Dankzij het platte en compacte ontwerp kan een AIRTAG HOLDER vrijwel overal op en/of in de flightcase worden geplaatst. Hierdoor kan de Apple AirTag-tracker op verschillende manieren worden gebruikt in combinatie met een iOS-apparaat:

• Bluetooth-tracking maakt het gemakkelijker om flightcases bij te houden met een geïntegreerde AirTag op een evenement of in het magazijn.

• Zodra de AirTag voor een bepaalde tijd wordt verplaatst en weg van de geregistreerde gebruiker, maakt hij een geluid om de aandacht op zichzelf te vestigen.

• De Apple ‘Find My’-app kan worden gebruikt om verloren AirTags te lokaliseren.

Hoe werken AirTags?

Om een ​​AirTag te volgen, is een iPhone of iPad met iOS 14.5 of hoger vereist. Op korte afstand (Bluetooth LowEnergy) toont de iPhone/iPad de richting en afstand tot de AirTag via de Apple-functie ‘Exact zoeken’. Als de AirTag zich buiten het Bluetooth-bereik bevindt, is de exacte locatie te zien in de Apple ‘Find My’-app zodra een ander Apple-apparaat het Bluetooth-signaal van de AirTag ontvangt. In dit geval wordt de locatie doorgestuurd naar je eigen iCloud. Als je de tracker ook op ‘lost mode’ zet, kunnen de contactgegevens via NFC (Near Field Communication) naar mensen in de buurt van de AirTag worden gestuurd. De levensduur van de batterij (1 x CR 3032 knoopcel) is gemiddeld een jaar.

De Adam Hall Hardware AIRTAG HOLDERS zijn nu beschikbaar.

Lees voortgang

Delen met anderen