Wilt u ook adverteren?

Inkijkexemplaar

Abonnement:
Wilt u er zeker van zijn dat AV&Stage u maandelijks bereikt? Neemt u dan een jaarabonnement (€75,- excl. BTW) op het magazine via deze link.

Frequentie:
Maandelijks

Lezersdoelgroep:
Av-verhuurbedrijven, Systeem integratoren, Film + geluidsstudio’s, Facilitaire bedrijven in omroep, Theaterdirecteuren & technici, Overheid, Producenten, Cameramensen, Evenementenorganisatoren, Omroeporganisaties.
 
Adverteren:

AV&Stage Magazine

Het brede vaktijdschrift voor zaken in AV, Broadcast, Theater, Integratie & Entertainment

AV & Stage informeert haar lezers over alle zakelijke, creatieve, technische en organisatorische aspecten van professionele enter- tainment. AV & Stage wil met informatieve cases vooral laten zien hoe producten worden ingezet, in plaats van enkel een opsomming geven van wat een product allemaal kan. Op deze manier biedt AV & Stage een extra service om hun lezerspubliek de best beschikbare informatie te geven, zodat ze zelf een zo goed geïnformeerde beslissing kunnen nemen. Of om ze nieuwe – oplossingsgerichte – ideeën aan te rijken. 

Of het nu gaat om casestudy’s, beurzen, interviews met de belangrijkste marktspelers en diepgaande bedrijfsprofielen, het team van AV & Stage staat klaar om er samen met u voor te zorgen dat evenementen, theaterproducties, festivals en broadcastproducties een technisch succes worden.

Vraag hier gratis en vrijblijvend een proefexemplaar aan