AED bereidt zich voor op een drukke zomer met zijn nieuwe Barco UDM verhuurgamma

AED bereidt zich voor op een drukke zomer met zijn nieuwe Barco UDM verhuurgamma

Met de zomer in aantocht heeft AED Display een strategische investering gedaan in een gloednieuwe projectievloot. Met de recente aankoop van 40 gloednieuwe UDM-4K30 projectoren van Barco, beschikt AED nu over een verhuurvloot van meer dan 250 Barco 4K laserprojectoren, variërend van 22.000 tot 40.000 lumen.

AED Display beschikt reeds sinds 2011 over Barco-projectoren in de verhuurportfolio, en is dus ondertussen lange tijd vertrouwd met de ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties van Barco-beeldoplossingen. De UDM-projectoren trokken in het bijzonder de aandacht toen AED Display in 2019 kennismaakte met het nieuwe Barco UDM-projectieplatform.

Het was duidelijk dat deze vlaggenschipprojectoren een ideale toevoeging zouden zijn aan de toch al indrukwekkende vloot en het zal AED-klanten in heel Europa en daarbuiten in staat stellen om impactvolle 4K-ervaringen te leveren.

Thierry Heldenbergh, Managing Director bij AED Display, benadrukt het hoge aanzien dat professionele AV-klanten hebben voor Barco-projectoren. “Met de UDM-laserprojectoren weten we dat we onze klanten het totaalpakket bieden: een robuuste projector die uitblinkt in projectiekwaliteit, gebruiksgemak en betrouwbaarheid”, zegt hij. 

“De lancering van de UDM-4K30 vorig jaar bevestigde alleen maar onze beslissing om deze projectoren te integreren in het AED Display-portfolio. AED biedt zijn klanten het volledige assortiment Barco-projectie- en beeldverwerkingsoplossingen, samen met de nodige diensten, training en financiering.”

Met de veelzijdigheid van Barco-oplossingen kan AED tegemoetkomen aan de uiteenlopende behoeften van evenementen en locaties die vertrouwen op projectie om het publiek te informeren, te imponeren en te entertainen – niet alleen deze zomer, maar ook in de toekomst.

De samenwerking tussen AED Display en Barco weerspiegelt een gedeelde toewijding om de AV-industrie te voorzien van geavanceerde technologie en uitzonderlijke ervaringen.

Lees voortgang

Delen met anderen