AED group neemt de verhuurvloot van Interal T.C. over

AED group neemt de verhuurvloot van Interal T.C. over

AED group uit het Belgische Willebroek neemt per direct alle verhuuractiviteiten van de Nederlandse trussfabrikant Interal T.C. over. Vanuit de bestaande vestiging in Venray zullen de verhuuractiviteiten van Interal zonder onderbreking worden voortgezet, en wordt het gamma uitgebreid met producten van NEXT Truss, de nieuwe eigenaar van Interal. Alle medewerkers van Interal blijven aan boord in de nieuwe structuur. 

Interal produceert al sinds 2003 trussconstructies voor de entertainmentmarkt. Zij bieden zowel standaard- als custom-made oplossingen aan van een hoge kwaliteit en met een sterke focus op customer service. Er is binnen Interal nog volop de mogelijkheid om verdere groei te realiseren en om mee te bouwen aan de ontwikkeling van NEXT Truss, waarvan AED group mede-eigenaar is.

AED Rent

De verhuuractiviteiten van Interal worden integraal afgescheiden en exclusief verdergezet door AED Rent, die vanuit de lokale hub in Venray de bestaande en nieuwe klanten zal bedienen met trussing en rigging materialen in verhuur. Op termijn zal bekeken worden om de verhuurvloot verder uit te breiden met bijkomende AV-producten (zoals show- en beursverlichting) van AED group om de lokale markt te ondersteunen. De aanwezige kennis en ervaring binnen Interal zullen positief bijdragen aan de verdere groei en nieuwe productontwikkeling. 

De partijen gaan verder met dezelfde bezetting en aanspreekpunten met behoud van alle kennis en ervaring. AED group, NEXT Truss en Interal zullen in Venray onder één dak opereren waarbij de algehele integratie in de bedrijfsvoering zal leiden tot schaalvoordelen voor klant en leverancier. AED group, NEXT Truss en Interal bouwen samen verder aan de toekomst van de AV-industrie.

Foto: Jorrit Lousberg 

www.aedgroup.com
www.next-truss.com
www.interal.nl

Lees voortgang

Delen met anderen