American Film Market kondigt complimentaire registratie aan voor wereldwijde kopers bij AFM 2020 online

American Film Market kondigt complimentaire registratie aan voor wereldwijde kopers bij AFM 2020 online

De American Film Market heeft aangekondigd dat alle geaccrediteerde kopers gratis aanmeldingsgegevens zullen ontvangen voor AFM 2020 Online, dat plaatsvindt van 9 – 13 november, georganiseerd door de Independent Film & Television Allianceâ (IFTAâ). Kopersregistratie is nu geopend op AmericanFilmMarket.com.

Inloggegevens

De inloggegevens van de koper geven toegang tot het AFM 2020 Online-platform, inclusief vertoningen in het On Demand Theater, alle exposantenpagina’s, MyAFM – het profiel- en verbindingsplatform, en vijf dagen aan livesessies. Inkoopbedrijven die niet eerder door de AFM zijn geaccrediteerd, moeten voor 23 oktober accreditatie aanvragen.

 Geweldige kans

“AFM 2020 Online is een geweldige kans voor ons om alle kopers van de wereld volledig te omarmen, vooral diegenen die de reis naar Santa Monica niet hadden kunnen maken”, aldus Michael Ryan, IFTA-voorzitter en -partner van GFM Films. “De snelle veranderingen en uitdagingen in de branche zorgen ervoor dat de Independents nog meer behoefte hebben aan deze vijf dagen om zich te herenigen en zaken te doen. Namens de raad van bestuur van IFTA kijken we ernaar uit om in november elke koper online te verwelkomen bij AFM.”

 De inschrijving voor exposanten is ook geopend. De vergoeding voor exposeren is US $ 495 en omvat naast een speciale exposantenpagina een bundel functies en diensten. Net als bij zijn live-evenement, zal het AFM 2020 Online-platform twee verschillende tentoonstellingsruimten presenteren:

 • Industry Offices zal verkoop-, productie- en distributiebedrijven en internationale organisaties presenteren.

• LocationEXPO® presenteert filmopdrachten, faciliteiten en productiediensten die producenten helpen hun films tot leven te brengen.

Registratie voor deelnemers is US $ 195. Meer details over sessies en netwerkfuncties en evenementen zullen binnenkort worden onthuld. Bezoek AmericanFilmMarket.com voor online registratie en informatie.

Lees voortgang

Delen met anderen