Art Support lanceert digitaal wervingsplatform THEATERMATCH

Art Support lanceert digitaal wervingsplatform THEATERMATCH

Art Support Theaterproductiebureau lanceert op 1 november het digitaal wervingsplatform Theatermatch, dat opdrachtgevers en professionals binnen de podiumkunsten landelijk direct met elkaar verbindt. Juist in deze onzekere Corona tijd, is de culturele sector erbij gebaat om op een snelle en veilige manier talenten en opdrachtgevers met elkaar in contact te laten komen. Van gespecialiseerde licht-, geluids- en videotechnici, zakelijk leiders, productieleiders, stagehands en kap-grime medewerkers, PR medewerkers, administratief medewerkers en opdrachtgevers, iedereen binnen de podiumkunsten en evenementenbranche kan zich aanmelden via www.theatermatch.nl.

Snel, makkelijk en veilig dé juiste match
Theatermatch is speciaal ontwikkeld om theaters, gezelschappen en ervaren freelancers – theatertechnici, productieleiders, PR medewerkers, decorontwerpers en zakelijk leiders – door heel Nederland met elkaar in contact te brengen. Het digitale platform helpt opdrachtgevers binnen de podiumkunsten en freelancers elkaar eenvoudig te vinden. Opdrachtgevers plaatsen een opdracht, freelancers reageren. De opdrachtgever accepteert de meest geschikte bieding van een freelancer en daarmee komt dé match tot stand.

Gebruiksvriendelijk digitaal platform
Bij Theatermatch zijn opdrachten makkelijk te plaatsen via een overzichtelijk opdrachtformulier. Na digitale inschrijving, worden freelancers gescreend vóór zij kunnen  reageren op opdrachten. De opdrachtgever betaalt vooraf voor de aangevraagde uren. De freelancer wordt binnen 8 dagen na versturen factuur en controle door Theatermatch uitbetaald. Zo is voor beide partijen de transactie betrouwbaar.

Art Support Theaterproductiebureau
Theatermatch is ontwikkeld door en gebaseerd op de ervaring van Art Support Theaterproductiebureau, meer dan 25 jaar actief binnen de podiumkunsten.

Lees voortgang

Delen met anderen