Astera schijnt helder in Kaapstad

Astera schijnt helder in Kaapstad

Peter Lambert runt een druk, onafhankelijk middelgroot verhuurbedrijf voor camera’s en verlichtingssystemen in Kaapstad, Zuid-Afrika. Zijn klanten werken in een breed spectrum van uitzend- en opnamesectoren, waaronder muziekvideo’s, commercials en streaming-evenementen.

Drie jaar geleden begon Peter te investeren in Astera met de aankoop van Titan Tubes, en sindsdien blijft de vraag groter dan het aanbod, wat resulteert in verdere aankopen van Titans en Helios Tubes die gestaag zijn blijven stromen en nu ook verschillende sets NYX Bulbs en Hydra Panels bevatten.

“Ik kan absoluut geen genoeg krijgen van de Astera-kit”, verklaarde Peter, die het bedrijf in 2016 oprichtte. De eerste Astera’s kwamen erbij in 2020, geleverd door de Zuid-Afrikaanse distributeur DWR. Peter heeft nu 10 sets van de 4ft Titan Tubes en twee van de 2ft Helios Tubes, allemaal aangedreven door Astera’s bekroonde Titan LED-motor.

Onschatbare waarde

Sommige van de Titans zijn voor lange termijn verhuurd, waaronder een die zich uitstrekte tot een jaar. Peter noemde het fantastische investeringsrendement samen met de uitstekende ondersteuning van DWR als twee belangrijke redenen waarom ze blij zijn met hun keuze.

Over de armaturen zelf gesproken merkt Peter op dat ze buitengewoon goed doordacht zijn als verhuurproduct, met alle accessoires zoals klemmen en ophanglussen die van onschatbare waarde zijn op elke set.

Hij houdt van de verhuurvriendelijke behuizing samen met de kwaliteit van de lichtopbrengst, waarbij hij de robuuste constructie en regenbestendigheid opmerkt die van vitaal belang zijn om te overleven in de harde wereld van verhuur en vooral in Zuid-Afrika.

Peter is van mening dat de ingebouwde Bluetooth met de nieuwste armaturen van onschatbare waarde is, waardoor bediening vanaf een mobiele telefoon supergemakkelijk wordt. “Afgezien van het bouwen van overtreffende trap producten, hebben ze deze armaturen betaalbaar en toegankelijk gemaakt.”

Essentieel kenmerk

De handige lengte van 60 cm van de Helios Tubes betekent dat ze op allerlei plaatsen kunnen worden verborgen, zoals planken en bureaus, auto-interieurs, enz. De programmeerbare looptijd is een essentieel kenmerk waardoor de intensiteit kan worden geoptimaliseerd en gehandhaafd gedurende een bepaalde periode of de duur van de opname.

Peter is een van Astera’s meest enthousiaste pleitbezorgers in Zuid-Afrika en volgens de zeer recente verkoopcijfers van DWR ook hun grootste Astera-klant! “De vraag naar deze armaturen neemt gewoon nooit af”, concludeert hij, eraan toevoegend dat van alle verlichtingsproducten waarmee ze te maken hebben, Astera’s ook de bonus hebben dat ze er geweldig uitzien wanneer ze worden gefotografeerd, zowel op de voorgrond als op de achtergrond!”

Foto: Louise Stickland

Lees voortgang

Delen met anderen