Astera voor #RedAlertRESTART Lighting Action in de VS

Astera voor #RedAlertRESTART Lighting Action in de VS

Astera-producten speelden een rol in de recente #RedAlertRESTART-campagne in de Verenigde Staten op 1 september. Deze collectieve verlichtingsactie, waarbij meer dan 2000 gebouwen, plaatsen, structuren, herkenningspunten en ruimtes rood werden verlicht om de kritieke situatie van live-evenementen en entertainment te benadrukken, is bedoeld als soort verlichting voor de zwaar getroffen industrie. John DiEleuterio, verkoop-/projectmanager van verhuurbedrijf Main Light Industries, leverde Astera AX5 TriplePAR batterijgevoede LED-armaturen ter ondersteuning van het evenement.

Deze laatste ‘rode actiedag’ maakte deel uit van een bredere internationale branchecampagne onder leiding van de #WeMakeEvents-beweging, een collectief van handelsorganisaties, bedrijven en individuen, waaronder PLASA (de Professional Lighting & Sound Association). Zoals velen in de technische productie-industrie is John gepassioneerd door zijn baan, carrière en gemeenschap, wat ook een levensstijl is, dus hij greep de kans om erbij betrokken te zijn. Eerder dit jaar stond hij ook in het centrum van ‘Illuminate Delaware’, een Memorial Day-verlichtingsevenement ter ere van het harde werk en de toewijding van eerstelijnswerkers tijdens de coronavirus-pandemie.

Verlichting

Voor #RedAlertRESTART verlichtte John het Main Light-kantoor- en magazijngebouw in Wilmington met 32x AX5’s rond de buitenkant, waardoor een opvallende, rijke rode look werd gecreëerd. Hij leverde nog eens acht AX5-armaturen aan de Wilmington Drama League-gemeenschapstheatergroep om hun theatergebouw in een levendige rode kleur te verlichten.

In nauwe samenwerking met Ryan Morris (ook een # WeMakeEvents lokale organisator) en zijn team bij de IATSE Local 8 stage hand’s union in Philadelphia – ongeveer 30 minuten verderop en net langs de Delaware River – regelde John de lening van 56 x AX5’s. Tweeëndertig hiervan werden ‘s nachts rond het IATSE Union Hall-gebouw opgesteld. Zes werden gebruikt om het iconische ‘Rocky’ bronzen beeld te markeren aan de voet van de trap naar het Philadelphia Museum of Art.

Rocky straalde rood

Nog eens 6 x AX5’s werden gebruikt om een ​​ander opvallend perfect Instagram Philly-monument te verlichten, het Robert Indiana ‘LOVE’ -beeld in Love Park, de ingang van de Benjamin Franklin Parkway. De overige 12 x AX5’s werden gebruikt om de voorgevel van het Suzanne Roberts Theatre aan Philadelphia Avenue of the Arts, de thuisbasis van de Philadelphia Theatre Company, te verlichten. John onderstreepte hoe perfect AX5’s zijn voor deze pop-up installatietoepassingen: “Je hebt ze gewoon opgeladen en klaar voor gebruik. Het is ook een direct hoogwaardige lichtbron met een uitstekende dekking waar nodig.”

John was verheugd dat hij de kans kreeg om de bekendheid van ‘de industrie’ in het algemeen te vergroten. Iets dat hard nodig is voor alle getalenteerde mensen en teams die backstage hard werken. “Ik was erg opgewonden om mijn steentje bij te dragen voor #RedAlertRESTART en te zien dat iedereen energie kreeg voor de nacht! We voelden ons allemaal erg verenigd, het gaf ons de kans om mensen aan te spreken en uit te leggen wat we doen en wat er aan de hand is.”

Het idee om gebouwen in ‘noodrood’ te verlichten, begon in Duitsland met #NightofLightDE in juni, een concept dat aansloeg met rode actiedagen georganiseerd in veel Europese landen en het VK (geïnitieerd door #LightiItInRed op 6 juli, gevolgd door PLASA’s #WeMakeEvents-actie op 11 augustus) evenals Zuid-Afrika (#LightSARed op 5 augustus) en anderen. Eind september staat er iets groots en wereldwijd gepland.

Foto: Matt Coyle, Wilmington Drama League

Lees voortgang

Delen met anderen