AUDAC lanceert een interactief digitaal onderwijsplatform

AUDAC lanceert een interactief digitaal onderwijsplatform

Een van de belangrijkste waarden van AUDAC is het creëren van een persoonlijke band tussen elkaar en deel uitmaken van iets meer dan een zakelijke relatie. Om deze doelen in deze uitdagende tijden te blijven realiseren, heeft AUDAC een gloednieuw onderwijsplatform gelanceerd.

AUDAC Education Platform

Gebruikers kunnen verschillende live webinars volgen op het onderwijsplatform. Deze interactieve live-ervaringen, gepresenteerd door een AUDAC-expert, zijn de perfecte manier om het merk en zijn oplossingen te leren kennen. Tijdens de webinars kunnen kijkers een chatfunctie gebruiken om vragen te stellen die rechtstreeks worden beantwoord door een AUDAC-vertegenwoordiger in de chat.

Langetermijnstrategie

AUDAC ziet de live webinars niet als een tijdelijke oplossing om deze moeilijke tijden te overbruggen. In plaats daarvan beschouwt de audiofabrikant het als een langetermijnstrategie om leads en partners op een unieke manier te triggeren.

Trainingsvideo’s

Een andere manier om te leren is via de online trainingsvideo’s. Deze bestaan ​​uit verschillende vooraf opgenomen video’s, variërend van instaptrainingen die je kennis laten maken met de producten, tot diepgaande trainingen die alle verschillende functionaliteiten uitleggen. Na het voltooien van een videoserie kunt u uw kennis over het onderwerp testen door een examen af ​​te leggen. Slaag voor alle examens en je wordt beloond met een certificaat.

Het onderwijsplatform is nu live en zal de komende tijd veel updates ontvangen. Bekijk het zeker op education.audac.eu en bereid je voor om AUDAC-specialist te worden!

Neem contact op met mkt@pvs.global voor meer informatie.

Lees voortgang

Delen met anderen