Audio-expert Hans Noijens (67) ‘ADDS WOW’ bij Livingprojects

Audio-expert Hans Noijens (67) ‘ADDS WOW’ bij Livingprojects

Op 13 maart is Hans Noijens aan de slag gegaan bij Livingprojects in Breda. De 67-jarige audio-expert is – na 26 jaar bij Bose Corporation (BOSE) gewerkt te hebben – nog niet klaar voor zijn pensioen. “Ik haal veel voldoening uit het creëren van audio-oplossingen en samenwerken met audiovisuele oplossingen en samenwerken met architecten, ontwerpers, adviseurs en collega’s. Dat wil ik helemaal nog niet opgeven.” Michael Sebregts (directeur Livingprojects) kent Hans al jaren als partner en ziet zijn ambitie als een prachtige kans. Michael: “Samen kunnen we zeker nog meer WOW toevoegen voor onze opdrachtgevers!”

“Om klanten en eindgebruikers kippenvel te kunnen bezorgen is audio essentieel”, aldus Hans. Michael vult aan: “Bij Livingprojects geloven we in audio experiences van wereldklasse. Die zijn heel belangrijk bij het creëren van totaalbelevingen. Hans heeft ruim 40 jaar ervaring in het adviseren en verkopen van hoogwaardige audio-oplossingen. Wij zijn daarom ook heel trots dat Hans nog een aantal jaren wil meebouwen aan onze organisatie. De ervaring die Hans meebrengt is een aanwinst voor ons en onze klanten.”

Who’s the BOSE?
Hans wordt bij Livingprojects verantwoordelijk voor de verkoop van en het adviseren over Audio Experiences, primair binnen het team Retail & Hospitality. Voor opdrachten worden onder andere producten van BOSE ingezet, maar ook van ook andere merken. Livingprojects is al ruim 10 jaar BOSE pro-partner. Met de komst van Hans kan de organisatie klanten nog beter bedienen bij audiovraagstukken.

ADD WOW
Livingprojects is een creatieve, technische organisatie gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en maken van spraakmakende oplossingen met licht en audiovisuele technieken. De key propositie van de organisatie luidt “WE ADD WOW”, waarmee Livingprojects klanten de belofte doet altijd voor 100% kippenvel te zorgen. 

Lees voortgang

Delen met anderen