AVC Support is importeur van QledX

AVC Support is importeur van QledX

De Q staat voor Quality en de X voor Xtra large, grote ledschermen voor indoor en outdoor. “In 2008 voorzichtig van start gegaan met één mobiel ledscherm voor de verhuur. Een beetje uitproberen, experimenteren, vallen en opstaan”, aldus eigenaar Edward Petrovics, zelf al sinds 1984 ondernemer.

Verhuurvloot

Al vrij snel in 2009 ging het eerste ledscherm in de verkoop voor een autobedrijf in Soest. Dit scherm draait tot op de dag van vandaag nog steeds. De verhuurvloot met mobiele en modulaire ledschermen is flink uitgebouwd. Nu na 12 jaar is Edward zelfverzekerd over de kwaliteit van zijn merk QledX. “Om dat te onderschrijven is de garantie voor de Xperience productlijn opgeschroefd naar 7 jaar”, verteld Edward trots. De andere twee productlijnen zijn de Economic serie (3 jaar) en de Professional serie (5 jaar).

Dealer

Het is mogelijk om van het merk QledX dealer te worden. Uiteraard een interessante inkoopregeling, maar daarnaast veel belangrijker – kan de dealer gebruik maken van de kennis en expertise die binnen het bedrijf QledX Nederland aanwezig is. Zowel op sales als op service gebied met onder andere ondersteuning en workshops. De dealer heeft de keuze om zelf installaties en service te doen, maar kan er ook voor kiezen dit door de installateurs van QledX Nederland te laten doen.

QledX Europe

Ook in Duitsland en België krijgen de QledX ledschermen vaste grond. Om deze groei verder te ontwikkelen is QledX Europe opgezet. “Om te werken aan een internationaal dealer netwerk en aan de branding van het mooie merk QledX.”

Kijk voor meer informatie op www.avcsupport.nl

Lees voortgang

Delen met anderen