Avid lanceert MediaCentral

Avid lanceert MediaCentral

Avid® (Nasdaq: AVID) heeft zijn mediaproductieportfolio uitgebreid met de beschikbaarheid van MediaCentral®. Sync, een veilige back-upoplossing die beschikbaar is via een abonnement en die televisienieuwsorganisaties en andere productieomgevingen beschermt tegen onverwacht opslag- en databaseverlies. Sync maakt noodherstel en bedrijfscontinuïteitsworkflows mogelijk door media en alle bijbehorende metadata automatisch te repliceren naar een tweede productiebeheersysteem, waardoor het risico op productievertragingen wordt geminimaliseerd door te zorgen voor eenvoudige, efficiënte en betrouwbare gegevensback-ups.

Gemakkelijke en veilige oplossing

Sync is een naadloze toevoeging voor MediaCentral-productie-infrastructuren, waardoor het een gemakkelijke en veilige oplossing is die ervoor zorgt dat omroepen erop kunnen vertrouwen dat hun inhoud altijd veilig en toegankelijk is. Het biedt flexibele back-upopties voor media en metadata, waardoor gebruikers kunnen kiezen waar en wanneer ze een back-up willen maken van specifieke activa via een webgebaseerde gebruikersinterface, waardoor de technische bewerkingen in elke situatie kunnen worden gehandhaafd.

Gebruikers zijn niet alleen volledig geïntegreerd met Avid NEXIS®-opslag, maar kunnen ook verbinding maken met MediaCentral. Productiebeheersystemen met behoud van hun bestaande workflows, waardoor ongekende bescherming wordt verkregen als onderdeel van een end-to-end productieoplossing.

Toegang essentieel

“Downtime is gewoon geen optie in de huidige snelle, altijd actieve productieomgevingen waar tijdige toegang tot media essentieel is voor succes”, zegt Raul Alba, Director of Product Marketing – Media and Cloud, Avid. “Mediaorganisaties hebben het vertrouwen nodig dat, in het geval van een ramp, hun waardevolle inhoud veilig is en snel kan worden hersteld zonder de productieactiviteiten te beïnvloeden.”

Kijk eens bij deze overview video en product data sheet

Lees voortgang

Delen met anderen