Bereid u voor op ISE Digital

Bereid u voor op ISE Digital

Laat ISE Digital (1-2 juni) u helpen bij het vormgeven van uw strategische roadmap voor succes. ISE Digital, aangedreven door CISCO-technologie, is een contentfestival waar u uw eigen schema kunt samenstellen op basis van een breed scala aan content, zowel livestreamed als on-demand.

The Future of AV: Live 1-2 juni / On Demand voor 2021

ISE Digital is samengesteld door The Next Web (TNW), AVIXA, CEDIA en ISE-partners. Ontdek het laatste AV-nieuws en innovaties, met updates van toonaangevende merken, waaronder Presenting Show Partner KNX, Headline Partners Bosch, LANG, Panasonic en Shure, plus andere toonaangevende merken, waaronder Canon, Datapath, Genelec, Lenovo, MA Lighting, Savant, Sennheiser en WolfVision. Bovendien kunt u, met dank aan Headline Partner ACCIÓ, kennismaken met enkele van de meest opwindende start-ups.

Headline speakers aangekondigd

Headliners op het hoofdpodium zijn strategen van wereldklasse die de toon zullen zetten voor het programma:

• Dag 1: op de bank met Ventura Barba, CEO van het Sónar Festival.

Door alle technische trends aan te pakken die u op uw radar zou moeten hebben en waarom, zal Ventura onderzoeken hoe de technologie is versneld en wat de afgelopen 12 maanden op een laag pitje is gezet. Als je een veranderend landschap onder de knie wilt krijgen en een nieuwe toekomst wilt beïnvloeden, is dit een sessie die je niet mag missen.

• Dag 2: Duurzaamheid versneld. Op de bank met Tom Raftery, Global Vice President, Futurist & Innovation Evangelist bij SAP. Raftery zal benadrukken dat duurzaamheid bovenaan de mondiale agenda staat en dat de moderne samenleving zich steeds meer bezighoudt met duurzaamheidsinitiatieven. Het negeren ervan kan alleen maar resulteren in een achterstand. Afhaalrestaurants van deze sessie bevatten advies over wat de perfecte bestemming is voor een duurzaam bedrijf.

Het hoofdpodiumprogramma wordt goed ondersteund door zowel AVIXA als CEDIA, die sessies zullen geven over de nieuwste marktinformatie, trends en de slimme technologieën die de markten aansturen.

Ronde Tafels verslaggever

• Dag 1: wat is uw doel? Een peer-to-peer kennisuitwisseling over hoe u uw merk en service positioneert in een wereld na een pandemie. Hoe belangrijk is brand purpose? Is het tijd om de waarden van uw bedrijf te evalueren?

• Dag 2: Marketingtactieken in een online wereld. Marketinggoeroes van AV- en niet-AV-bedrijven komen samen om over digitale marketingtactieken te praten. Hoe hebben bedrijven bij het ontbreken van beurzen en persoonlijke netwerken nieuwe leads geleverd en groei gestimuleerd? Zal de toekomst virtueel zijn?

• Dag 2: Workspace Planning. In samenwerking met HDBaseT Alliance en in samenwerking met AV Magazine, bekijkt deze sessie hoe bedrijven investeren in netwerkinfrastructuren en hybride werkplekveilige technologieën om betrouwbare operaties te garanderen. Doe mee met Clive Couldwell, redacteur bij AV Magazine, en gasten voor deze verhelderende discussie.

STARTUP NATION – gesponsord door ACCIÓ

Start-ups pitchen snel over hun disruptieve aanbod. Dit zijn de changemakers die een revolutie teweeg willen brengen in de AV-wereld. Op dag 1 hoor je Smart City-gerelateerde startup-pitches en op dag 2 hoor je van de nieuwste pioniers van Gaming en Mixed Reality.

ISE Digital

Maak uw eigen ISE Digital-agenda. Kies uw topsessies uit de live en on-demand kanalen van ISE Digital en sla ze op in uw agenda:

• LIVE vanaf het hoofdpodium

• Technologiekanalen

Workspace Evolution – gesponsord door Lenovo

Audio- en live-evenementen – gesponsord door MA Lighting

Smart Building – gesponsord door KNX

Digitaal leren – gesponsord door Sennheiser

Digitale handtekening

XR (gemengde realiteit)

• Showcases van productinnovatie – Productpresentaties van 30 toonaangevende merken – blader vooraf en markeer uw agenda voor de sessies die u wilt bekijken.

• Partner Hubs – al het laatste nieuws en inzichten van AVIXA, CEDIA en ISE presenterende partners.

• Student Zone – een gezamenlijk initiatief van AVIXA, CEDIA en ISE. Dit is een gebied voor diegenen die willen kiezen voor een carrière in AV, live evenementen en technologie.

Registreer

Digital gaat op 1 en 2 juni live. Registratie voor ISE Digital is gratis, snel en eenvoudig, dus registreer u vandaag nog! https://www.iseurope.org/register.php?actioncode=G4AJ3QJS

Lees voortgang

Delen met anderen