Beurs van Berlage lanceert Studio 1903

Beurs van Berlage lanceert Studio 1903

Samen met haar partners Univate, Faber Audiovisuals en Online Seminar lanceert de Beurs van Berlage een nieuwe virtual event studio. Studio 1903 staat in de Administratiezaal van de Beurs van Berlage. De naam van de studio verwijst naar het jaar waarin de Beurs van Berlage geopend werd. De nieuwe studio is kleiner dan de al bestaande Studio Berlage, en is ingericht op het volledig ontzorgen van organisatoren van online webinars, seminars en andere virtuele events.

5-sterrenservice

De Beurs van Berlage is al jarenlang een toonaangevende evenementenlocatie die bekend staat om haar 5-sterrenservice en flexibiliteit. Begin dit jaar heeft de Beurs van Berlage zich dan ook zo snel mogelijk aangepast aan de nieuwe situatie. Er werd, samen met de vaste samenwerkingspartners Faber Audiovisuals en Univate, al snel geïnvesteerd in de mogelijkheden van hybride en virtuele evenementen. Dit heeft geresulteerd in de unieke Studio Berlage in de Effectenbeurszaal.

Virtual Event Studio 

De afgelopen maanden is de vraag naar hybride en virtuele evenementen alleen maar toegenomen. Daarom wordt nu een tweede Virtual Event Studio, Studio 1903, gerealiseerd in de Administratiezaal van de Beurs van Berlage. De Administratiezaal van de Beurs van Berlage werd in 1903 in gebruik genomen door de Vereeniging Voor den Effectenhandel. In 1912 kreeg de Effectenbeurs haar eigen pand aan Beursplein 5, naast de Beurs van Berlage. De Administratiezaal is vanaf dat moment gebruikt voor diverse beurzen en bijeenkomsten, en daar worden nu ook virtuele events aan toegevoegd!

Monumentale ruimte

De monumentale ruimte wordt op dit moment ingericht als virtuele event studio met authentiek Berlage meubilair en professionele AV materialen. Voor deze nieuwe studio werd een samenwerking aangegaan met een nieuwe partner, namelijk: Online Seminar. Het Online Seminar platform is ingedeeld in vier componenten: video, slides, hoofdstukindeling/poll-vragen en live chat. Deze oplossing is inclusief gepersonaliseerde webinar omgeving, volledige begeleiding en ontzorging door een Online Seminar projectmanager en een operationele draaiboekbespreking voorafgaand aan het event. Gedurende de opnames is er uiteraard continu ondersteuning aanwezig. Na afloop van het webinar is deze direct terug te kijken via dezelfde link als het live webinar.

Eerste gasten ontvangen

De Beurs van Berlage kijkt er naar uit om binnenkort de eerste gasten in Studio 1903 te ontvangen. Director of Sales van de Beurs van Berlage, Evelien van Kessel, is enthousiast: “Studio 1903 biedt veel nieuwe mogelijkheden voor onze gasten. Deze studio is kleiner en ook voor een halve dag af te huren. Dit zorgt ervoor dat Studio 1903 voor een nog groter publiek relevant is.” Studio 1903 wordt begin 2021 in gebruik genomen.

Kijk voor meer informatie op https://beursvanberlage.com/nl/virtual-live-events/studio-1903/

Lees voortgang

Delen met anderen