Brown Note wendt zich tot Elation IP-geclassificeerde armaturen voor Red Rocks-shows

Brown Note wendt zich tot Elation IP-geclassificeerde armaturen voor Red Rocks-shows

Met zijn openluchtamfitheater ingebouwd in de omliggende zandstenen is Red Rocks een van de meer iconische locaties van livemuziek. Van 24-27 september was de legendarische locatie ten westen van Denver het toneel van vier glorieuze nachten van persoonlijke en live-streaming muziekervaringen. Red Rocks werkte samen met videostreamingservice Nugs.net om de zomer in stijl af te sluiten met het lokale Colorado-productiehuis Brown Note Productions dat een volledige Elation IP-geclassificeerde rig leverde voor de beperkte capaciteit van 4 nachten.

Tiësto, Fitz and the Tantrums, Billy Strings en Lotus waren de headliners van de vier avonden. Als garantie tegen alle weersomstandigheden, met name de beruchte regenbuien in Colorado, dook Brown Note in zijn inventaris van Elation IP65-armaturen voor alle weersomstandigheden om de vier shows te verlichten met de spectaculaire rotsformaties van de locatie die ook verlicht werden voor Tiësto’s optreden.

Ontwerp

Ryan Knutson, president van Brown Note Productions, ontwierp zowel de showverlichtingsinstallatie als de rotsverlichting met behulp van de vloot Elation IP-geclassificeerde verlichting die Brown Note afgelopen najaar heeft verworven. De lijsten met uitrusting voor podiumverlichting varieerden enigszins per show, waarbij de Tiësto-show de meeste armaturen omvatte: 36 Proteus Maximus ™ LED-profiel moving heads, 32 Proteus Rayzor 760 ™ LED wash moving heads, 16 Protron Eclypse ™ hybride LED-lampen, 18 DTW Blinder 700 IP ™ en 12 Seven Batten 72 ™ pixelbalken. De rig zorgde voor voldoende punch en met alle shows die werden gefilmd voor livestreamweergave met dank aan 7 Cinematics en zijn filmploeg, voldeed de rig ook aan de behoeften van een multi-camera shoot.

Rotsformaties verlichten

De Proteus Maximus-eenheden van 50.000 lumen werden voornamelijk gebruikt voor luchteffecten, maar voor het dansfeest van 24 september van Tiësto gebruikte Brown Note 30 extra Maximus-eenheden om vier rotsformaties in Red Rocks Park te verlichten en nog eens 16 eenheden om de rots rondom het amfitheater zithoek. De Maximus-verlichte rotsen, overspoeld met kleur en statische en roterende patrooneffecten, waren ideale eye candy voor extra camera-opnamen ten voordele van het live streaming publiek. De worpafstanden varieerden, maar het maximum, zegt Knutson, was ongeveer 600 voet.

Tiësto

Verlichtingsarmaturen – podium:

36 x Proteus Maximus

32 x Proteus Rayzor 760

16 x Protron Eclypse

18 x DTW Blinder 700 IP

12 x Seven Batten 72

Verlichtingsarmaturen – rotsformaties:

30 x Proteus Maximus

Verlichtingsarmaturen – amfitheater zithoek rotsverlichting:

16 x Proteus Maximus

Lees voortgang

Delen met anderen