Burning Man Feeling in Kliemannsland – Adam Hall ondersteunt Livestream met Ben Böhmer

Burning Man Feeling in Kliemannsland – Adam Hall ondersteunt Livestream met Ben Böhmer

Fynn Kliemann, een beroemde Duitse YouTuber/muzikant/manusje-van-alles is overal – op YouTube, op tv en sinds dit jaar ook op Netflix. Samen met de niet minder drukke muzikant & podcaster (‘Fest & Flauschig’) Olli Schulz renoveerde Kliemann de oude woonboot van Gunter Gabriel en laat hij kijkers deelnemen aan het project in de eigen documentairereeks van de streamingprovider. Adam Hall leverde de geluidsversterkingstechnologie van LD Systems voor de geïntegreerde muziekstudio.

Webhit

Nu heeft het Kliemannsland – de naam van de creatieve en evenementenruimte in Nedersaksen – weer een webhit te pakken: een livestream met DJ Ben Böhmer (producer en DJ, deep house, progressive house) met 15.000 livekijkers – en opnieuw werd veel materiaal van Adam Hall ingezet.

Eventtechnologie

Vorig jaar speelde DJ Ben Böhmer zijn exclusieve zonsopgangset in een heteluchtballon boven Turkije, wat een wereldwijde sensatie veroorzaakte. De setting van Kliemannsland was niet minder innovatief, want terwijl Böhmer aan het dj’en was, bouwden Fynn Kliemann en zijn team het ‘podium’ rond de dj met veel eventtechnologie van Cameo, LD Systems, Gravity en Defender.

Livestream

In totaal werden 14 Cameo ZENIT® P100 DTW Outdoor LED PAR-spots, twee ZENIT® W600 Outdoor Washlights, drie AURO® SPOT 300 movingheads en twee Cameo F4 D Fresnel-spots met daglicht-LED’s en een compacte F1 T Tungsten-spot gebruikt voor de livestream. Cameo-mistmachines zorgden ook voor een mystieke touch aan de atmosfeer. Omdat het Kliemannsland een uitgebreide avonturenspeeltuin is en geen klassieke evenementenlocatie, moesten kabels zo veilig mogelijk worden gelegd via Defender-kabelovergangen – en ook bestand zijn tegen een dolende graafmachine die bier naar iedereen op de locatie bracht.

Geluidsversterking

Twee LD Systems MAUI 44 G2 kolom PA-systemen zorgden voor de geluidsversterking voor de live act, terwijl twee ICOA 12 A actieve coaxiale luidsprekers werden gebruikt voor DJ-monitoring in de zelfgebouwde preekstoel. Of het nu schijnwerpers, luidsprekers of microfoons zijn (LD Systems U508 HHD 2 dubbel draadloos microfoonsysteem) – wat niet op de vloer was bevestigd, op rigs of anderszins, stond op verschillende Gravity-statieven.

Link naar de complete set ‘Ben Böhmer Live @ Kliemannsland’ via https://youtu.be/MXHoqShvPM8

Verdere informatie

kliemannsland.de

ld-systems.com

cameolight.com

adamhall.com

blog.adamhall.com

event.tech

#Cameo #ForLumenBeings #LDSystems #YourSoundOurMission #EventTech #ExperienceEventtech

Lees voortgang

Delen met anderen