Cameo breidt de F-serie uit en zet de gebruiker in de schijnwerpers

Cameo breidt de F-serie uit en zet de gebruiker in de schijnwerpers

Cameo heeft een mijlpaal bereikt met de introductie van de F4 PO IP – de F-serie is compleet. Lichttechnici, integrators en filmmakers hebben nu toegang tot het volledige assortiment Cameo Fresnels – van de compacte F1-modellen, die optioneel ook in draagbare batterijmodus kunnen worden gebruikt, tot de krachtige spots uit de F4-serie, die moeiteloos 2 kW halogeen Fresnels vervangen. De F-serie is verkrijgbaar in Daylight, Tungsten of Tunable White/RGBW en kan naadloos worden geïntegreerd in een breed scala aan omgevingen, of het nu permanent is geïnstalleerd in theateropstellingen, paalbediening op tv-toestellen, compact en draagbaar op openluchtpodia of voor professionele bruidsreportages in het park of in de studio.

Creatieve lichtmensen

Of het nu op het theaterpodium, tv en filmsets, in fotostudio’s of in vaste installaties is – de Cameo F-serie is een nauwkeurige en natuurlijke lichtspecialist en biedt creatieve lichtmensen (‘lumen beings) de belangrijkste spots voor hun dagelijkse verlichtingtaken. Cameo’s F1-, F2- en F4-series dekken de 650 W, 1 kW en 2 kW prestatieklassen van traditionele halogeen Fresnel-spots, en daglicht (D), wolfraam (T) en RGBW (FC) versies leveren het volledige kleurengamma in elke prestatieklasse. Bovendien zijn de F2- en F4-modellen ook verkrijgbaar als paalbediende PO-versies – de nieuwste aanwinst, de F4 PO IP, is IP65-gecertificeerd en is zelfs geschikt voor permanente buitentoepassingen.

Gedetailleerde demovideo

Naast een gedetailleerde demovideo die je door de centrale functies en kenmerken van de individuele

F-serie leidt, geeft het gebruikersverhaal ‘lumen beings’ inzicht in het creatieve werk van een filmmaker die een muziekvideo aan het filmen is voor een up-and-date – komende band. Na het succes van de F-serie in televisiestudio’s en op podia over de hele wereld, heeft de voltooiing van de serie het nu mogelijk gemaakt om evenementen en locaties van elke omvang – binnen en buiten – te verlichten met spots uit de F-serie.

De Cameo F-serie: een overzicht

F1 – de compacte klasse

De F1 is de meest compacte spot in de Cameo F-serie en vervangt moeiteloos conventionele spots die zijn uitgerust met relatief inefficiënte halogeenlampen van 650 watt. In professionele toepassingen doet de F1 niet onder voor zijn grote broers: een indrukwekkende CRI van 98 voor maximale kleurgetrouwheid bij het verlichten van objecten en mensen, stille modus voor bijna ruisvrije werking in geluidsgevoelige omgevingen en flikkervrije werking dankzij selecteerbare pulsbreedtemodulatiefrequentie tot 25 kHz. Dankzij de optionele V-mount batterijplaat kan de F1 ook in slechts enkele eenvoudige stappen worden omgevormd tot een draagbare schijnwerper op batterijen.

F2 – de allrounder

De F2 vertegenwoordigt de middelste prestatieklasse van de F-serie en is geschikt als moderne vervanging voor traditionele 1kW halogeenkoplampen. Uitgerust met een 200 mm hoogwaardige lens, creëert de F2 een zachtgerande lichtbundel die handmatig en traploos instelbaar is van spot tot schijnwerper en alle punten daartussenin. Speciaal voor theater- en studiotoepassingen is de F2 ook verkrijgbaar als mastgestuurde versie, waarbij de vast opgestelde spotinstellingen comfortabel vanaf de grond kunnen worden aangepast.

F4 – hoge prestatieklasse

De F4 is een krachtige schijnwerper voor professioneel gebruik op grote theaterpodia, in tv-studio’s of op filmsets, maar ook in alle installaties waar grote oppervlakken moeten worden verlicht zonder in te boeten aan flexibiliteit, kracht en tijdbesparing. Met een lichtstroom tot 34.000 lm, de 250 mm hoogwaardige lens, een levensduur van 50.000 uur en de aparte PO IP-versie voor gebruik buitenshuis, is de Cameo F4-serie een full-range spot die indrukwekkende prestaties levert als een professionele tool in elke situatie.

Alle modellen uit de Cameo F-serie worden geleverd met een 8-voudige barn door en filterframe. Optionele accessoires zijn onder meer een opvouwbare Snapbag® Softbox-bevestiging en de V-Mount montageplaat voor batterijvoeding van de F1-serie.

#Cameo #ForLumenBeings #ProLighting #EventTech #ExperienceEventTech #CameoFSeries

Verdere informatie:

cameolight.com/fseries

adamhall.com

Lees voortgang

Delen met anderen