Cameo DROP B1 is nu verkrijgbaar bij NicLen

Cameo DROP B1 is nu verkrijgbaar bij NicLen

Het verhuurpark van NicLen GmbH loopt al ongeveer twee jaar vol met lichttechnologieoplossingen van Cameo. Nu heeft de toonaangevende DryHire-leverancier van Duitsland zijn Cameo-portfolio uitgebreid met de batterijgevoede DROP B1 mini-uplights voor buiten. Met de nieuwe spots uit de DROP-serie zet NicLen de groeiende samenwerking met de Adam Hall Group voort om haar klanten ook in moeilijke tijden te voorzien van nieuwe en moderne producten bijzonder geschikt zijn voor kleinere binnen- en buitenevenementen.

Kleinere evenementen

Kleinere evenementen hebben niet alleen sinds dit jaar aan belang gewonnen. Met name in de industriële en culturele sector, maar ook in de horeca en detailhandel zijn de eisen van publiek en organisatoren merkbaar toegenomen. Of het nu binnen of buiten is – hoe ongebruikelijker een locatie, hoe uitdagender de tijdelijke plaatsing en installatie van schijnwerpers vaak is.

Flexibel, mobiel en compact

Met de DROP B1 biedt NicLen haar klanten nu een flexibel, mobiel en compact IP65 sfeerlicht met 6-in-1 RGBWA + UV LED, dat onder meer overtuigt bij bedrijfsevenementen, recepties en privé-evenementen. De snoerloze koplampen kunnen op veel verschillende manieren worden geïnstalleerd, bijvoorbeeld met behulp van montagebeugels (meegeleverd) of gewoon op rubberen voetjes plus een extra montagehulpmiddel. Op deze manier kan verlichting van onderaf worden gerealiseerd zonder beugel. Er is ook een magneet in de DROP B1 geïntegreerd, zodat deze zonder montageapparatuur op metalen oppervlakken kan worden bevestigd. De DROP B1 kan nog flexibeler worden gebruikt dankzij de geïntegreerde 2,4 Ghz W-DMX ™ -ontvanger voor draadloze DMX-besturing en de meegeleverde halfronde diffusor, wat de lamp zelf tot een design-highlight maakt.

Betrouwbare samenwerking

“Het lichttechnologieportfolio van Cameo wordt jaar na jaar diverser. De ontwikkelaars verrassen ons keer op keer met innovatieve oplossingen die volledig voldoen aan de behoeften van ons brede klantenbestand ”, legt Nico Valasik uit, die samen met Jörg Stöppler verantwoordelijk is voor het management van NicLen GmbH.

#Cameo #ForLumenBeings #ProLighting #EventTech #ExperienceEventTech

niclen.de

cameolight.com/drop-b1

adamhall.com

event.tech

Lees voortgang

Delen met anderen