Cameo H1-serie geëerd met de German Design Award 2022 en Iconic Award 2022

Cameo H1-serie geëerd met de German Design Award 2022 en Iconic Award 2022

De internationale jury van de German Design Council kende twee prijzen toe aan de Cameo H1-serie van de Adam Hall Group: de gerenommeerde German Design Award 2022 en de Iconic Awards 2022. Dit erkent deze Cameo LED installatiespots met DMX-besturing en traploos dimmen als een van de beste designoplossingen ter wereld.

German Design Award

De German Design Award is de meest prestigieuze prijs van de German Design Council en een van de meest erkende van alle internationale designprijzen. De German Design Council reikt deze felbegeerde prijs uit ter ere van baanbrekend werk. De redenering van de jury voor het toekennen van de Cameo H1-serie luidt als volgt: “De elegante Cameo H1 House Lights worden gekenmerkt door een compact en minimalistisch ontwerp, zijn zeer configureerbaar en zijn daarom perfect als aanvulling op geavanceerde interieurconcepten.”

Iconic Award

De Iconic Awards worden beschouwd als de trendbarometer voor de interieurbranche, maar ook voor algemene ontwikkelingen op het gebied van interieurdesign. Met deze prestigieuze prijzen bekroont de German Design Council de belangrijkste internationale designinnovaties. Ook de Cameo H1-serie maakte in dit verband indruk op de jury.

De Adam Hall Group, met hoofdzetel in Neu-Anspach in de Duitse deelstaat Hessen, beschouwt deze erkenning als een bevestiging van haar streven naar de ontwikkeling van innovatieve en technisch en creatief hoogwaardige evenementtechnologie oplossingen die direct inspelen op de behoeften van klanten.

Architecturale verlichting

“De onderscheidingen van de H1-serie laten ons zien dat we op de goede weg zijn met onze verlichtingsoplossingen voor architecturale verlichting”, legt Daniel Wrase, Product Manager Light Technology bij de Adam Hall Group, uit. “Moderne architectuurplanning stelt de hoogste eisen aan techniek en design. We zijn er trots op dat we onze klanten op het gebied van architecturale verlichting, beursbouw, hotellerie nu ook kunnen voorzien van de vertrouwde kwaliteit van H2 in een nog meer compacte vorm.”

“Het hele Adam Hall Group-team is buitengewoon trots om in 2022 opnieuw tot de prijswinnaars van de German Design Council te behoren“, voegt Alexander Pietschmann, algemeen directeur van de Adam Hall Group, toe. “Erkenning voor onze inspanningen door leden van de internationale productdesign-elite moedigt ons aan om in de toekomst nieuwe wegen in te slaan en een pioniersrol op zich te nemen als innovatieve fabrikant van evenementtechnologie.“

Karakteristiek ontwerp

Cameo H1-serie architecturale lampen – verkrijgbaar met witte of matzwarte behuizing – hebben een karakteristieke vorm en bieden interieurontwerpers, planners, lichttechnici en locatie-exploitanten een uitgekiende combinatie van functionaliteit, betrouwbaarheid, prestaties en hoogwaardige indruk in hun dagelijkse werk. Als vast geïnstalleerde en gebruiksvriendelijke LED-ruimteverlichting in restaurants, bioscopen, theaters, evenementenlocaties, musea of ​​foyers en tentoonstellingshallen voldoet de Cameo H1-serie aan de speciale eisen van de betreffende ruimtes op het gebied van sfeer en helderheid.

De flexibele montagemogelijkheden van de bekroonde installatiespots bieden een groot aantal toepassingsmogelijkheden – als pendelarmatuur of bevestigd aan de meegeleverde houder. Extra accessoires maken een verzonken plafondmontage en wandmontage als downlight of uplight mogelijk.

De serie omvat versies met daglicht-, wolfraam- en full-colour RGBAL-LED‘s voor flikkervrij licht met hoge resolutie en zacht dimmende eigenschappen in 16-bits technologie. De Cameo H1- en H2-serie – samen met alle relevante accessoires – zijn nu verkrijgbaar.

#Cameo #ForLumenBeings #Lighting #Awards #EventTech #ExperienceEventtech

Verdere informatie

cameolight.com

adamhall.com

event.tech

Lees voortgang

Delen met anderen