Cameo presenteert de OTOS® Wash modellen:drie nieuwe IP65 moving heads uit de OTOS® serie

Cameo presenteert de OTOS® Wash modellen:drie nieuwe IP65 moving heads uit de OTOS® serie

Cameo breidt de OTOS-serie uit met drie nieuwe modellen. De OTOS W12, OTOS W6 en OTOS W3 bieden verlichtingsprofessionals drie flexibele IP65 wash moving heads voor verschillende eventgroottes. Uitgerust met individueel regelbare RGBL LED’s, LED-effectring en multi-zoomfunctie voor maximaal drie zoomniveaus, bieden de OTOS washlights een breed scala aan creatieve mogelijkheden in alle prestatieklassen.

Met de IP65 moving heads in de OTOS-serie heeft Cameo een voltreffer te pakken bij de riders van buitenevenementen. Nadat de OTOS SP6, OTOS B5 en OTOS H5 spotprofiel-, beam- en hybridemodellen onder andere de doop van de AIDAcosma, het kroningsconcert van Koning Karel III en het NATURE ONE Festival opluisterden, breidt het verlichtingsmerk Adam Hall Group de OTOS-serie uit met drie veelzijdige eyecatchers: OTOS W12, OTOS W6 en OTOS W3.

OTOS® Wash

De OTOS Wash-serie is gebaseerd op individueel regelbare RGBL LED’s (RGB + Lime), die worden omgeven door een LED-effectring. Het aantal RGBL LED’s varieert afhankelijk van het model: 7 x 50W voor de OTOS W3, 16 x 50W voor de OTOS W6 en 32 x 50W voor het grootste model, de OTOS W12. De SMD LED-effectring kan ook individueel worden geregeld tot op pixelniveau en produceert witte tinten en kleuren voor een breed scala aan eye-candy effecten die indruk maken op zowel concertpodia als tv-producties.

Voor een efficiënter gebruik van de DMX-kanalen kan ook de dubbele ingangsmodus worden gebruikt, waarbij elke pixel zijn eigen kleur kan krijgen via pixelmapping.

Een bijzonder kenmerk van de nieuwe OTOS Wash-serie is de multi-zoomfunctie. Afhankelijk van het model kunnen maximaal drie zoomniveaus individueel worden geregeld om het zoombereik (4°-60°) op meerdere niveaus aan te passen. De veelzijdigheid van de OTOS Wash-serie wordt afgerond door de geïntegreerde W-DMX™- en CRMX-transceiver voor de draadloze overdracht van DMX- en RDM-gegevens. De Cameo OTOS Wash-movingheads OTOS W12, OTOS W6 en OTOS W3 zijn nu beschikbaar voor pre-order.

Kijk voor meer informatie op de website cameolight.com/otos-series.

Lees voortgang

Delen met anderen