Cameo presenteert de P-serie LED-profielspots voor theater, tv en evenementen

Cameo presenteert de P-serie LED-profielspots voor theater, tv en evenementen

Cameo presenteert de nieuwe P-serie. De LED profielspots zijn gericht op professionele gebruikers uit de theater-, tv- en evenementenbranche en zijn verkrijgbaar in tungsten-, daglicht- en full-color uitvoeringen. Naast zijn lichtopbrengst en flexibele bediening maakt de P-serie ook indruk met zijn extreem hoge CRI- en TLCI-waarden en natuurlijk wit licht en kleurweergave.

@D Of het nu in het theater, in een tv-show of op een evenementenpodium is – mensen en objecten moeten altijd optimaal worden verlicht om kijkers en camera‘s een perfect beeld te geven van wat er gebeurt. Wie met slechts één lichtstraal mensen en objecten in beweging zet, moet ook kunnen vertrouwen op twee aspecten: handling en lichtkwaliteit. Om in elke situatie te voldoen aan de behoeften van lichtontwerpers, regisseurs, bureaus, artiesten of bedrijfsleiders, heeft Cameo de P-serie ontwikkeld.

@E Lancering

Bij de lancering omvat de P-serie de modellen P2 T (Tungsten, 3.200 K), P2 D (Daylight, 5.900 K) en P2 FC (Full Color, RGBAL). Met een lichtopbrengst tot 17.000 lm (P2 FC) zijn de P2 profilers de perfecte vervanging voor conventionele 1kW profielspots. De apparaten kunnen flexibel worden aangepast aan verschillende podiumvereisten via een groot aantal optionele verwisselbare lenzen. U kunt kiezen tussen verwisselbare lenzen met een vaste stralingshoek (19°, 26°, 36° en 50°) en zoomoptieken voor het bereik 15°-30° en 25°-50°.

Het gebruik in combinatie met de optioneel verkrijgbare Cameo iDMX Stick is nog veelzijdiger, om de LED-profielspots niet alleen via DMX en RDM, maar ook draadloos via W-DMX aan te sturen. Bij de ontwikkeling van de P-serie richtte Cameo zich bewust op de uiterst succesvolle theater- en tv-spots van de F-serie. De F- en P-serie harmoniëren zowel visueel als met betrekking tot hun fotometrische eigenschappen met elkaar en vormen een perfect op elkaar afgestemd lichtduo voor theater, tv, congressen en bedrijfsevenementen.

De Cameo P-serie is naar verwachting vanaf december verkrijgbaar.

Verdere informatie:

cameolight.com/p-series

adamhall.com

blog.adamhall.com

Lees voortgang

Delen met anderen