Cameo presenteert de ZENIT® W600 SMD: nieuwe IP65 LED-washers voor buiten

Cameo presenteert de ZENIT® W600 SMD: nieuwe IP65 LED-washers voor buiten

Cameo breidt zijn productportfolio van IP65-gecertificeerde LED-washers voor buiten uit met de release van de nieuwe ZENIT® W600 SMD in RGBW- en Daylight-versies. Lichtontwerpers, eventtechnici en verhuurbedrijven zullen profiteren van hun geschiktheid voor buitentoepassingen, evenals hun bijzonder hoge lichtopbrengst en maximale flexibiliteit. Deze nieuwe toevoegingen aan de ZENIT-serie zijn ontworpen voor gebruik bij middelgrote tot grote binnen- en buitenevenementen, evenals voor het verlichten van tv-shows. De nieuwe SMD LED wash-lampen voor buiten zijn verkrijgbaar in twee versies: de ZENIT® W600 D SMD Daylight en de ZENIT® W600 SMD RGBW.

Rijke lichtstroom

De ZENIT® W600 SMD RGBW levert een rijke lichtstroom tot 41.000 lm. In totaal 504 SMD 4-in-1 LED’s leveren nauwkeurige kleuren en kleurmengsels met hoge resolutie over het gehele RGBW-spectrum. Met zijn CRI-index van 85 zorgt de ZENIT W600 SMD ook voor een natuurlijke kleurweergave. Als het om kleurtemperatuur gaat, hebben lichttechnici een instelbare bandbreedte tussen 2.700 en 6.500 K binnen handbereik. De 12 onafhankelijk regelbare LED-segmenten vergemakkelijken het creëren van kleurrijke effectafbeeldingen en looplichten.

Daylight-model

Het Daylight-model is uitgerust met 576 SMD witlicht-LED’s, die zorgen voor een enorme output tot 90.000 lm. Hiervoor verhoogt de boost-modus de lichtopbrengst gedurende korte perioden aanzienlijk. In totaal kunnen 48 segmenten afzonderlijk worden aangestuurd via Pixel Control, wat lichtontwerpers een enorm potentieel biedt voor creatieve effecten. Gebaseerd op 16-bits technologie met hoge resolutie zijn er ook vier dimmercurves beschikbaar, waarmee desgewenst de dimkarakteristieken van klassieke halogeenlampen kunnen worden gesimuleerd.

Gegoten aluminium behuizing

Met zijn robuuste en qua ontwerp geoptimaliseerde gegoten aluminium behuizing, wordt de ZENIT® W600 SMD ook aanbevolen voor gebruik in vaste installaties. Het zorgvuldig ontworpen koelconcept is gebaseerd op drie temperatuurgestuurde ventilatoren. Lichtoperators kunnen drie vooraf ingestelde modi gebruiken die worden bepaald door de geluidsgevoeligheid van het evenement, waaronder geautomatiseerde ventilatorregeling en geruisloze convectiekoeling. Het geïntegreerde OLED-display, dat is voorzien van aanraakgevoelige bedieningsknoppen, maakt intuïtieve configuratie rechtstreeks op het apparaat mogelijk. Naast bedrade DMX- en RDM-besturing, kan de ZENIT® W600 SMD ook draadloos worden bestuurd via de geïntegreerde 2,4 GHz W-DMX-transceiver.

#Cameo #ForLumenBeings #ProLighting #EventTech #ExperienceEventTech

Verdere informatie

cameolight.com

adamhall.com

blog.adamhall.com

Lees voortgang

Delen met anderen