Cameo presenteert P-Series – LED-profielspots voor theater-, tv- en evenemententoepassingen

Cameo presenteert P-Series – LED-profielspots voor theater-, tv- en evenemententoepassingen

Cameo presenteert de nieuwe P-serie. De LED-profielspots zijn gericht op professionele gebruikers uit de theater-, tv- en evenementenbranche en zijn verkrijgbaar in de uitvoeringen Tungsten, Daylight en Full-Color. Naast zijn lichtopbrengst en flexibele bediening overtuigt de P-serie ook door zijn extreem hoge CRI- en TLCI-waarden en een levensechte witte licht- en kleurweergave.

Of het nu in het theater, in een tv-show of op een evenementenpodium is – mensen en objecten moeten altijd optimaal worden verlicht om toeschouwers en camera’s een perfect beeld te geven van wat er gebeurt. Wie met slechts één lichtstraal mensen en objecten in scène zet, moet ook op twee aspecten kunnen vertrouwen: hanteerbaarheid en lichtkwaliteit. Om aan deze eisen van lichtontwerpers, regisseurs, bureaus, kunstenaars of bedrijfsleiders in elke situatie te voldoen, heeft Cameo de P-serie ontwikkeld.

In het begin omvat de P-serie de modellen P2 T (Tungsten, 3.200 K), P2 D (Daylight, 5.900 K) en P2 FC (Full-Color, RGBAL). Met een lichtopbrengst tot 17.000 lm (P2 FC) zijn de P2 profilers de perfecte vervanging voor conventionele 1kW profielspots. De units kunnen flexibel worden aangepast aan verschillende podiumvereisten via een verscheidenheid aan optionele verwisselbare lenzen. Er is keuze uit verwisselbare lenzen met vaste stralingshoeken (19°, 26°, 36° en 50°) en zoomlenzen voor het bereik 15°-30° en 25°-50°.

Nog veelzijdiger is het gebruik in combinatie met de optioneel verkrijgbare Cameo iDMX Stick om de LED-profielspots niet alleen via DMX en RDM, maar ook draadloos via W-DMX aan te sturen.

Bij de ontwikkeling van de P-serie heeft Cameo zich bewust georiënteerd op de uiterst succesvolle theater- en tv-spots van de F-serie. Zo harmoniëren de F- en P-series zowel visueel als qua fotometrische eigenschappen met elkaar en vormen ze een perfect op elkaar afgestemd verlichtingsduo voor theaters, tv, congressen en bedrijfsevenementen.

De Cameo P-Series zal naar verwachting in december verkrijgbaar zijn.

#Cameo #ForLumenBeings #ProLighting #EventTech #ExperienceEventTechnology

Verdere informatie:

cameolight.com/p-series

adamhall.com

blog.adamhall.com

Lees voortgang

Delen met anderen