Cameo voldoet aan grote vraag – Niclen UK investeert in FLAT PRO® G2-serie

Cameo voldoet aan grote vraag – Niclen UK investeert in FLAT PRO® G2-serie

Sinds 2019 is Niclen UK een Britse dochteronderneming van Niclen GmbH. Na de investeringen van Niclen Germany in Cameo-apparatuur van de afgelopen jaren, vinden de verlichtingsoplossingen van de Adam Hall Group nu ook hun weg naar het Verenigd Koninkrijk. Met de Cameo FLAT PRO® G2-serie zijn de bijzonder compacte LED PAR-armaturen met RGBWA-kleurmenging nu ook in grote hoeveelheden beschikbaar voor British Lumen Beings.

Verhuurpark

Het verhuurpark voor droge verhuur van Niclen UK omvat momenteel de FLAT PRO® 12 G2- en FLAT PRO® 7 G2-modellen in grote aantallen. Volgens Luke Merrilees, Managing Director van Niclen UK, is er op de Britse markt momenteel een toenemende vraag naar IP65-gecertificeerde LED-buitenspots: “De vraag is enorm – of het nu gaat om winterfestivals, feestelijk verlichte lichtpaden of architecturale verlichtingstoepassingen.” In tegenstelling tot de standaardversie van de FLAT PRO® G2-spots, had Niclen UK voor de binnenlandse markt spots met 5-pins DMX-aansluitingen nodig, die door Cameo zonder vertraging werden geleverd.

Cameo-portfolio

Naast de FLAT PRO® PAR-spots, omvat het Cameo-portfolio van Niclen UK nu ook W-DMX™ T1 2,4 GHz-transceivers voor draadloze lichtregeling. De rijklare zender-ontvangercombinatie uit de befaamde BlackBox-serie van Wireless Solution beschikt over een radiobereik tot 500 meter en een reeks gepatenteerde W-DMX™-technologieën, waaronder adaptive frequency-hopping (AFHSS) die automatisch interferentie van andere radionetwerken voorkomt en dataveilige foutcorrectie die beschermt tegen vervalste DMX- en RDM-gegevens.

Al na korte tijd is Luke Merrilees al enthousiast over de toepassingsmogelijkheden van de FLAT PRO® G2: “Als droogverhuurbedrijf zijn we niet direct betrokken bij de uitvoering van de projecten van onze klanten. Maar de eerste feedback op de FLAT PRO® G2 is altijd positief geweest.” Bovendien kijkt de algemeen directeur van Niclen UK uit naar de samenwerking in de toekomst: “Niclen GmbH en de Adam Hall Group hebben lange tijd een actieve en vertrouwde samenwerking gehad. We zijn ook verheugd aan te kondigen dat Robert Harding (opmerking: Adam Hall Account Manager, UK / Product Specialist Light Technology) vormt een geweldig aanspreekpunt, specifiek voor de Britse markt met betrekking tot demo-apparatuur, technische vragen en nog veel meer.”

#Cameo #ForLumenBeings #ProLighting #EventTech #ExperienceEventTech

Verdere informatie:

niclen.de

cameolight.com

adamhall.com

event.tech

Lees voortgang

Delen met anderen