Canon kondigt de CJ17ex6.2B aan – een 4K BCTV-lens met groot brandpuntbereik

Canon kondigt de CJ17ex6.2B aan – een 4K BCTV-lens met groot brandpuntbereik

Canon Europe kondigt de introductie aan van de CJ17ex6.2B en speelt daarmee in op de groeiende behoefte van broadcasters om niet alleen te upgraden van HD naar 4K, maar ook aan een 4K-workflow die aansluit bij uiteenlopende budgetten. Deze veelzijdige, compacte, lichtgewicht en optisch perfecte lens voor 2/3” 4K-camera’s is Canon’s meest recente toevoeging aan haar UHDgc serie draagbare 4K-zoomlenzen voor broadcastproducties. Met het grote brandpuntbereik biedt deze lens zowel groothoek- als telemogelijkheden en kunnen broadcasters met slechts één lens diverse scenario’s uit verschillende hoeken filmen.

Uitbreiding assortiment 

Met de toevoeging van de CJ17ex6.2B breidt Canon haar assortiment 4K-broadcastlenzen bestaande uit 18 modellen – het grootste portfolio in de industrie – verder uit en blijft de onderneming tegemoetkomen aan de uiteenlopende behoeften van professionals die alles filmen – van evenementen en sportwedstrijden tot nieuwsreportages en studiobeelden.De belangrijkste kenmerken van de CJ17ex6.2B:

• Groothoekbeeld bij 6.2mm, 17x zoom voor een bereik van 6.2mm tot 106mm (12.4 – 212mm met ingebouwde 2x optische extender)

• Indrukwekkende beeldkwaliteit bij 4K-resoluties

• Licht in gewicht en compact

• Minimaliseert overstraling en reflecties

 
• Ingebouwde 2x extender

In de bijlage kun je het volledige persbericht en bijbehorend beeldmateriaal terugvinden. Deze informatie zal ook spoedig in ons online perscentrum verschijnen.

Lees voortgang

Delen met anderen