Canon kondigt de introductie aan van de EOS R5 en EOS R6

Canon kondigt de introductie aan van de EOS R5 en EOS R6

Canon introduceert twee nieuwe full frame systeemcamera’s; de EOS R5 en EOS R6, alsook vier nieuwe RF-lenzen en de ruimtebesparende imagePROGRAF PRO-300 A3+ fotoprinter.

Canon voegt twee geavanceerde full frame systeemcamera’s, de EOS R5 en EOS R6, toe aan het revolutionaire EOS R-systeem dat is opgebouwd rondom de toekomstbestendige RF-vatting. De EOS R5 presteert op pro-niveau met 45 Megapixel foto’s bij 20 fps1 en is de eerste full frame systeemcamera ooit die 8K RAW tot 29.97 fps en 4K tot 120p intern vastlegt. De nieuwe EOS R6 is perfect voor zowel liefhebbers van fotografie als voor professionals die op zoek zijn naar meer mogelijkheden. Dit model registreert fotobeelden met 20,1 Megapixel bij 20 fps1, indrukwekkende 4K-video tot 60p en Full HD tot 120p. Niets komt in de buurt van de snelheid en resolutie van de EOS R5 en EOS R6.

Nieuwe lenzen en extenders

Naast de introductie van de EOS R5 en EOS R6 presenteert Canon Europe vier nieuwe RF-lenzen en twee RF-extenders. De nieuwe lenzen bieden het innovatieve RF-portfolio nieuwe opties voor telefoto’s, maar ook extra creatieve mogelijkheden voor portret- en macrofotografie door professionals en liefhebbers van fotografie.

A3+ printer

Canon Europe introduceert ook de imagePROGRAF PRO-300, een A3+ printer met de kwaliteitskenmerken van de bekroonde imagePROGRAF PRO serie – perfect voor semi-professionals en enthousiaste fotografen, kleine studio’s en fotolabs. Deze krachtige printer is licht in gewicht en heeft een compacte vormgeving, maar produceert moeiteloos prints van galeriekwaliteit op de hoek van een bureau.

Meer informatie over Canon is beschikbaar op: www.canon.nl.

Lees voortgang

Delen met anderen