CHAUVET Professional Announces UK Road Show

CHAUVET Professional Announces UK Road Show

CHAUVET Professional ging het vakantieseizoen met volle kracht in en verankerde shows voor headliners in grote arena’s door het hele land. Nu de kalenderpagina is omgeslagen, begint het Britse team aan een nieuwe tournee, niet ter ondersteuning van een muzikale artiest, maar om verlichtingsprofessionals uit de eerste hand een kijkje te geven bij enkele van de opwindende nieuwe IP65-geclassificeerde producten die beloven hun te rocken wereld anno 2023.

Vanaf dinsdag 24 januari zal de CHAUVET Professional Road Show in The Place in Londen stoppen in acht verschillende steden in het Verenigd Koninkrijk om nieuws te verspreiden over innovatieve producten zoals de Ovation Rêve E-3 IP outdoor ready full spectrum white en multi- kleurmenging ellipsoïdaal, en de nieuwe arena-grade lijn van Maverick Storm-armaturen. De roadshows zullen ook voor het eerst in het VK kijken naar de nieuwe armaturen in de Rogue Outcast-serie van krachtige bewegende koppen, waaronder The Rogue Outcast 2 Beam, Rogue Outcast 2 Hybrid en Rogue Outcast 3 Spot. Andere stops op de tour zijn Edinburgh, Manchester, Wakefield, Bristol, Royal Tunbridge Wells, Peterborough en Nottingham.

Door deze evenementen te houden in echte productieruimtes in plaats van in gehuurde hotelhallen, gelooft het CHAUVET Professional-team dat ze beter in staat zullen zijn om de indrukwekkende prestatiekenmerken van hun nieuwste aanbod te laten zien. Wat is bijvoorbeeld een betere manier om de stille werking, het volledige spectrum aan kleuren en de instelbare wittinten van de Ovation Rêve E-3 IP te waarderen dan in een tv-studio zoals dock10 Manchester Media City? Evenzo vallen het frame, de veelzijdigheid en het zoombereik van Rogue Outcast-armaturen nog indrukwekkender op in een spelonkachtige locatie zoals de Loco Klub in Bristol, net als de indrukwekkende worpafstanden en het veelzijdige arsenaal aan Maverick Storm-armaturen in een ruimte zoals Peterborough’s 2000-capaciteit Nieuw theater.

Naast het presenteren van een indrukwekkende collectie nieuwe IP65-producten, biedt de CHAUVET Professional Road Show bezoekers de mogelijkheid om ervaring op te doen met armaturen en te praten met de teamleden van het bedrijf. Bezoekers krijgen ook de kans om de nieuwste ChamSys-consoles te zien tijdens elke sessie van zes en een half uur. Iluminarc, architectonische aanbiedingen zullen ook te zien zijn. Zoals altijd zijn lunch, versnaperingen, kameraadschap en goed gezelschap ook inbegrepen.

Ga voor meer informatie over de Roadshow en voor specifieke data naar: http://bit.ly/3GesYq3

Lees voortgang

Delen met anderen