CHAUVET Professional onthult The Next Step Forward Is onAir, een wereldwijde digitale première

CHAUVET Professional onthult The Next Step Forward Is onAir, een wereldwijde digitale première

The Next Step Forward Is onAir is een meeslepende lanceringsplatform met virtuele demo’s van de nieuwe IP65 broadcast producten van CHAUVET Professional. The Next Step Forward Is onAir is toegankelijk via https://www.chauvetprofessional.com/nextstepforward/ en presenteert producten die bij uitstek geschikt zijn om traditionele barrières in design die opgeworpen worden door regen, stof, hitte of sneeuw te verbreken.

Interactief platform

Het interactieve platform biedt diepgaande blikken op de nieuwste verlichtingsoplossingen die in november hun debut hebben gemaakt op LDI, Las Vegas. Toonaangevend is de baanbrekende serie soft light onAir IP Panels. Verkrijgbaar in drie modellen, die allemaal een 90+ CRI en een even indrukwekkende TM-30 score hebben, is deze serie optimaal geschikt voor uitzendingen, zowel binnen als buiten.

Aanvullende informatie over de onAir IP-panelen worden op het platform verstrekt door drie verlichtingsprofessionals die met de armaturen hebben gewerkt: Terry Jackson van World Stage, Brett Puwalski van 4Wall Entertainment en Brian Rosenblum van Dynamic Productions USA.

Wereldwijde digitale première

Tijdens de wereldwijde digitale première waren ook de Rogue Outcast 1 BeamWash, een lichtgewicht en snel IP65-geclassificeerd armatuur met een buitenmaats helderheidsniveau; de IP65-gecertificeerde Color STRIKE M Strobe/Wash met een 180ﹾ gemotoriseerde kanteling, en (in een exclusieve preview), de binnenkort gelanceerde architainment-lijn van het zustermerk Iluminarc, te zien.

Toegankelijk

Live demo’s van andere CHAUVET Professional-producten zullen ook gemakkelijk toegankelijk zijn op de site, evenals segmenten uit de populaire Tech Talk-serie van het bedrijf. The Next Step Forward Is onAir zal vragen bevatten die door verlichtingsprofessionals aan de panelleden worden voorgelegd. “We weten dat er geen vervanging is voor het daadwerkelijk in handen krijgen van een product”, zegt Albert Chauvet, CEO van Chauvet. “Maar we zijn van mening dat we met The Next Step Forward Is onAir het op één na beste hebben gecreëerd.”

Iedereen die deze uitgebreide virtuele productie bekijkt, zal het daar hoogstwaarschijnlijk mee eens zijn.

Lees voortgang

Delen met anderen