CHAUVET Professional WELL STX opent nieuwe ontwerpopties in IP-pakket met batterijvoeding

CHAUVET Professional WELL STX opent nieuwe ontwerpopties in IP-pakket met batterijvoeding

CHAUVET Professional breidt zijn assortiment armaturen voor alle weersomstandigheden uit met de introductie van WELL STX. Een paar batterijgevoede LED-buizen met IP65-classificatie die een gemakkelijke optie bieden voor het toevoegen van onderscheidende lineaire looks aan podia, evenals bedrijfs- en uitzendtoepassingen, binnen of buiten.

Veelzijdige RGBWW-armatuur

De veelzijdige RGBWW-armatuur is verkrijgbaar in twee modellen en produceert 360ﹾ of 180ﹾ heldere, gelijkmatige, pixel-toewijsbare, oogverblindende looks. De armatuur kan in meerdere richtingen worden georiënteerd, op vloerstandaards worden gemonteerd of vanaf verschillende ophangpunten worden gevlogen en maakt het mogelijk om boeiende geometrische patronen toe te voegen aan elk ontwerp, waardoor het meer diepte en structuur krijgt.

16 bedieningszones

Aan de verbeterde beelden zijn de 16 bedieningszones van het armatuur toegevoegd, die draadloos kunnen worden bediend om meeslepende achtervolgingssequenties te creëren. WELL STX-armaturen kunnen worden bestuurd via W-DMX, dat kan worden gebruikt met bijna elke standaard verlichtingscontroller, inclusief de WELL COM met zijn ingebouwde W-DMX-ontvanger.

De twee armaturen (WELL STX 360 en WELL STX 180) gebruiken exact dezelfde DMX-persoonlijkheden voor besturing. Dit maakt het eenvoudig om de twee modellen voor elkaar te verwisselen om aan de behoeften van verschillende toepassingen te voldoen zonder ze opnieuw te hoeven programmeren.

WELL STX 360

De WELL STX 360-buizen met een lengte van 1,5 meter bieden een kijkhoek van 360ﹾ en worden verkocht in sets van vier, inclusief vier oogbouten voor ophangopties en vier opvouwbare vloerstandaards, evenals een afstandsbediening en een oplaadbare flightcase. Het filter kan worden verwijderd uit de 360-gradenoptie om de individuele LED’s te onthullen voor eye-candy-looks.

WELL STX 180  

De kleinere WELL STX 180 (1 meter lang) biedt een kijkhoek van 180ﹾ en is verpakt als onderdeel van een complete set met zes armaturen. Elke set bevat ook 12 magnetische beugels voor bevestiging aan metalen oppervlakken, zes oogbouten voor ophangopties, zes opvouwbare vloerstandaards, een afstandsbediening en een ABS-kunststof oplaadkoffer. Een stealth zwart diffuus filter dat bij het product wordt geleverd, kan worden gebruikt om de armatuur te ‘verbergen’ wanneer deze niet is geactiveerd.

Ideale aanvulling

De WELL STX-buizen zijn robuust geconstrueerd en vormen een ideale aanvulling op verhuurinventarissen, gezien hun veelzijdigheid onder alle weersomstandigheden en het vermogen om elk ontwerp te transformeren met unieke configuraties en intens helder, kleurrijk licht.

Lees voortgang

Delen met anderen