CinemaNext benoemt Mohamed Kilito tot Country Manager Africa

CinemaNext benoemt Mohamed Kilito tot Country Manager Africa

Cinema Next, de Europese, Midden-Oosterse en Afrikaanse specialist in diensten voor bioscoopexposanten, zet zijn ontwikkeling in Marokko en in heel Afrika voort met de benoeming van Mohamed Kilito als Country Manager, CinemaNext Africa vanaf september 2022.

Met een achtergrond in elektronica, IT en telecommunicatieoplossingen, zal de nominatie van Kilito CinemaNext helpen om zijn aanbod in de regio voor lokale bioscoopexposanten uit te breiden. Het bedrijf zal vanuit zijn kantoor in Casablanca technische diensten en op maat gemaakte oplossingen blijven leveren aan Afrikaanse partners.

Doorgewinterde professional

Managing Director Georges Garic van CinemaNext: “De komst van een doorgewinterde professional zoals Mohamed aan het hoofd van onze Afrikaanse operaties zal ons in staat stellen de positionering van onze activiteiten in de regio te versterken. Meer dan 100 bioscopen zijn getekend of geïnstalleerd door CinemaNext Africa, waaronder ongeveer 50 in Marokko, 20 in Tunesië en 30 in West-Afrika en Algerije. Als een grote lokale speler zijn we zeer toegewijd aan de ontwikkeling van het Afrikaanse filmlandschap.”

“Ik ben verheugd om me bij CinemaNext en het team van professionals te voegen, die stuk voor stuk toegewijd zijn aan het garanderen van de hoogste kwaliteit bioscoopervaring om aan de groeiende vraag in onze regio te voldoen”, voegt Kilito toe.

Bron: CinemaNext SA & CinemaNext Africa

Lees voortgang

Delen met anderen