CinemaNext France en Greta & Starks Apps GmbH gaan een baanbrekend partnerschap aan om de toegankelijkheid van films radicaal te veranderen

CinemaNext France en Greta & Starks Apps GmbH gaan een baanbrekend partnerschap aan om de toegankelijkheid van films radicaal te veranderen

Cinema Next, het toonaangevende bedrijf voor bioscooptentoonstellingsdiensten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, is verheugd een strategische samenwerking in Frankrijk aan te kondigen met Greta & Starks Apps GmbH, een pionier in het ontwikkelen van geavanceerde oplossingen voor slechthorende en slechtziende bioscoopbezoekers.

Greta & Starks Apps GmbH heeft veel lof gekregen voor haar innovatieve mobiele applicatie, die naadloze toegang tot audiobeschrijvingen en ondertitels mogelijk maakt voor slechthorenden en slechtzienden. Bovendien biedt de applicatie meertalige ondersteuning, waardoor de horizon van filmische ervaringen wordt verbreed.

“Dit partnerschap betekent een grote stap voorwaarts in het inclusiever en toegankelijker maken van cinema voor alle doelgroepen”, zegt Mirko Heukemes, Country Manager – Franstalig Europa, CinemaNext. “We zijn er trots op onze krachten te bundelen met Greta & Starks Apps GmbH om deze revolutionaire oplossingen naar de Franse bioscoopmarkt te brengen.”

CinemaNext France, bekend om zijn uitgebreide bioscooptentoonstellingsdiensten, is ideaal gepositioneerd om de integratie van Greta’s baanbrekende technologie in het Franse bioscooplandschap te vergemakkelijken. De samenwerking zal bioscoopexploitanten in staat stellen een actieve rol te spelen in het toegankelijkheidskader, waardoor een verrijkende filmervaring voor iedereen wordt gegarandeerd.

Seneit Debese, CEO en oprichter van Greta & Starks Apps GmbH, uitte zijn enthousiasme over de samenwerking: “Onze missie is altijd geweest om barrières te slechten en een inclusieve bioscoopomgeving te creëren. Samenwerken met CinemaNext France is een belangrijke stap in de richting van het bereiken van dit doel. Samenwerken met CinemaNext France is een belangrijke stap in de richting van het bereiken van dit doel. zullen we nieuwe normen stellen voor toegankelijkheid in de filmwereld.“

Volgens de voorwaarden van de overeenkomst zal CinemaNext France het voortouw nemen bij de marketinginspanningen om Greta’s diensten te introduceren en te promoten bij Franse bioscoopexploitanten.

Greta & Starks Apps GmbH verplicht zich tot exclusieve distributie van haar diensten aan Franse bioscoopexploitanten via CinemaNext France.

Voor meer informatie over deze baanbrekende samenwerking kunt u terecht op www.cinemanext.com en https://www.gretaundstarks.de/greta/.

Lees voortgang

Delen met anderen