ClickShare Conference CX-50 2e generatie maakt vergaderingen inclusiever met ondersteuning voor twee schermen

ClickShare Conference CX-50 2e generatie maakt vergaderingen inclusiever met ondersteuning voor twee schermen

Een recent wereldwijd onderzoeksrapport van de professionele dienstverlener JLL1 stelt dat grootschalige acceptatie van hybride werk een paradigmaverschuiving is. Het navigeren, implementeren en beheren van deze nieuwe wereld zal afhangen van intelligente en activerende technologie.

Betrokkenheid en verbinding

“In een hybride omgeving is technologie cruciaal om alle deelnemers aan de vergadering een gelijke stem te geven en samenwerking echt succesvol te maken”, zegt Stijn Henderickx, EVP Meeting & Learning Experience. “ClickShare Conference helpt de betrokkenheid en verbinding tussen deelnemers aan hybride vergaderingen te vergroten.”

ClickShare CX-50 2e generatie biedt ondersteuning voor twee schermen, waardoor content op schermen in twee kamers naast elkaar kan worden weergegeven. Tijdens videovergaderingen is één van de schermen gewijd aan de deelnemers op afstand, waar ze te allen tijde zichtbaar blijven dankzij de slimme vergaderstromen van de ClickShare App. Dit zorgt voor een meer rechtvaardige ervaring voor alle deelnemers aan de vergadering, ongeacht of ze op afstand of in de kamer deelnemen.

Net als het hele ClickShare Conference-assortiment, werkt de nieuwe CX-50 2e generatie met elk apparaat, elk videoconferentieplatform, elk randapparaat en in elk type vergaderruimte.

Native interoperabiliteit

De ClickShare CX-50 2e generatie voegt native interoperabiliteit toe aan vaste room system-opstellingen door automatisch te schakelen tussen Room-modus en Bring Your Own Meeting-modus. Hierdoor kunnen gebruikers eenvoudig schakelen tussen de vaste room system-opstelling en andere videoconferentie-oplossingen. Connectiviteitsopties zijn vereenvoudigd, met een enkele USB-C-kabel tussen de basiseenheid en het scherm in de kamer om het apparaat van stroom te voorzien en video-uitvoer naar het scherm te sturen. IT-managers kunnen voldoen aan het strikte interne beveiligingsbeleid met zowel een draadloos als een bekabeld alternatief.

De combinatie van eenvoudig beheer via het XMS Cloud-platform, SmartCare-dekking en het agnostische karakter van het product, maakt de CX-50 2e generatie tot de slimste investering in de werkplek van de toekomst.

Duurzaamheid

Duurzaamheid in productontwerp is fundamenteel voor Barco. Alle ClickShare-apparaten hebben het A++-ecolabel in de transparante score van Barco. Het slimme eco-design van producten van de 2e generatie komt tot uiting in ecologische ontwerpkeuzes, hogere energie-efficiëntie en beter materiaalgebruik, met behuizing vervaardigd van gerecyclede, niet-verfvrije kunststoffen.

Bovendien streeft Barco ClickShare ernaar om de CX-50 2e generatie te introduceren als een van de eerste koolstofneutrale draadloze conferentieoplossingen op de markt, wat een natuurlijke uitbreiding is van Barco’s bedrijfswaarden en toonaangevende, ambitieuze duurzaamheidsstrategie.

“Door te investeren in mensen en de planeet met een uitgebalanceerde ecologische voetafdruk, zet ClickShare zich in om klanten de meest duurzame, conforme en flexibele oplossing op de werkplek te bieden. Met een van de eerste klimaatneutrale oplossingen in de branche bewijst ClickShare zijn positie als innovator in de samenwerkings- en conferentiemarkt”, besluit Stijn Henderickx.

Kom en ontmoet Barco op de komende ISE-show om de ClickShare-producten in actie te zien. Neem contact op met het verkoopteam voor een demo in Barcelona, ​​stand 3D400 (31 jan – 3 feb). Ontdek hier meer over de lancering van de CX-50 2e generatie.

Lees voortgang

Delen met anderen