DAP lanceert nieuwe passieve line array van Odin Audio Systems

DAP lanceert nieuwe passieve line array van Odin Audio Systems

Odin Audio Systems by DAP kondigt de introductie aan van het nieuwe passieve line array systeem, gebaseerd op dezelfde Celestion drivers en behuizingen als het actieve line array systeem. Het nieuwe passieve line array systeem biedt dezelfde uitstekende geluidsdekking, krachtige bas en eenvoudige bediening als het actieve line array systeem, maar met meer flexibiliteit en veelzijdigheid voor professionele gebruikers.

Het nieuwe passieve line array systeem bestaat uit de Odin T-8 satelliet en de Odin S-18 subwoofer. De Odin T-8 satelliet heeft een speciaal ontworpen waveguide die zorgt voor een optimale geluidsweergave in de lage/midden- en middenfrequenties, terwijl de Odin S-18 subwoofer gebruik maakt van een geoptimaliseerde basreflextopologie om een krachtig en naadloos aansluitend basfundament te leveren. De Odin-serie maakt gebruik van hoogwaardige constructiematerialen om een robuuste en toerbestendige kast te realiseren.

Om een uitstekende geluidskwaliteit te bereiken, werkt Odin Audio Systems samen met Celestion, een merk met bijna een eeuw ervaring en innovatie in luidsprekerontwerp. Door Celestion-luidsprekers te gebruiken, zorgt Odin Audio Systems ervoor dat gebruikers de best mogelijke geluidskwaliteit en betrouwbaarheid uit de line array-systemen halen.

Het passieve line array-systeem van Odin Audio Systems is ontworpen met gebruiksgemak hoog in het vaandel. De T-8 heeft een 3-punts rigging-systeem dat door één persoon kan worden opgezet en dat onder een vaste hoek kan worden geplaatst, wat veel gemak biedt voor riggers. Dankzij het lichte gewicht van de T-8 (slechts 20,7 kg) kan hij door één persoon worden opgetild en het instellen en vergrendelen van de gewenste hoek is met één hand te doen. De bijpassende T-8(A) flightcase is ook een handig hulpmiddel omdat er tot vier units in passen en hij gemakkelijk door één persoon kan worden verplaatst.

De S-18 heeft vier hijspunten om hem aan het Stack Frame en/of de Fly Bar te bevestigen en een M20 pole mount-schroefdraad om een satellietopstelling te maken. Voor de S-18 zijn twee nylon transporthoezen in verschillende maten en een wielplaat voor gemakkelijk transport verkrijgbaar.

Het systeem kan worden gebruikt met een versterker of processor naar keuze, waardoor meer maatwerk en controle over het geluid mogelijk is. Het systeem maakt ook gebruik van dezelfde rigging hardware als het Odin actieve line array systeem, waardoor het compatibel is met bestaande Odin accessoires.

Lees voortgang

Delen met anderen