dBTechnologies toont nieuwe producten op Demo Day in Kerkrade op 10 mei

dBTechnologies toont nieuwe producten op Demo Day in Kerkrade op 10 mei

dBTechnologies Deutschland GmbH nodigt u uit voor de Demo Day op 10 mei 2022 in het Limburgse Kerkrade. In de Rodahal is al geruime tijd een dBTechnologies VIO-systeem in gebruik, dat bezoekers onder meer live kunnen meemaken op de Demodag.

VIO line array systeem

In de Rodahal maakt de exploitant, de VanMelickGroep, gebruik van een actief VIO line array systeem dat wordt gecombineerd met Ingenia modules. Bij evenementen hangen momenteel VIO L212-A en L210-A line array modules op het podium, die gecombineerd worden met VIO S218 subwoofers. Ingenia IG3T-units voltooien de installatie als vertragingen. Het systeem wordt aangevuld met VIO W15-monitoren.

Nieuwe producten van de VIO-serie

Tijdens de Demo Day in de Rodahal presenteert dBTechnologies Product Manager Pro-Audio Jochen Gotzen onder meer de huidige versie van de Aurora Net control tool, die nu ook het OSC-protocol ondersteunt. De nieuwe producten van de VIO-serie zullen een groot deel van de presentaties van de dag in beslag nemen. Een nieuwe toevoeging aan het portfolio is bijvoorbeeld de VIO X 206, die zowel als puntbronluidspreker als in een line-array kan worden gebruikt.

VIO L1610 Line Array

De VIO L1610 Line Array zal ook te horen zijn. De VIO C-serie, die ook nieuw is, omvat drie 2-weg actieve modellen en is ontwikkeld om horizontale of verticale lijnbronarrays te creëren. Ook onderdeel van de presentatie zijn de monitoren van de VIO W-serie.

dBTechnologies is baanbrekend met het IS-productassortiment, dat consequent vertrouwt op passieve luidsprekers voor de installatieruimte; voor gebruik in kleine bars of cafés tot grote vaste installaties in multifunctionele en congreszalen.

Na de productpresentatie is er tijd voor een uitgebreide vraag & antwoord sessie.

De dBTechnologies Demodag in één oogopslag:

Wanneer: 10 mei 2022, 18-22 uur

Waar: Rodahal Kerkrade, Europaplein 1, 6461 AJ KERKRADE, Nederland

Registratie: info@dbtechnologies.com

Lees voortgang

Delen met anderen