De Live Events Summit keert terug naar ISE 2023

De Live Events Summit keert terug naar ISE 2023

The Inner Workings of the Live Events Market is dit jaar het thema van de Live Events Summit, die op 2 februari in de middag plaatsvindt in CC5.3 tijdens de ISE.

Met inzichten van individuen die betrokken zijn bij enkele van de grootste tours en liveshows van 2022, evenals een diepgaande blik op de nieuwste technologische innovaties die de komende jaren waarschijnlijk op wereldwijde podia te zien zullen zijn, zal de top ook de uitdagingen en kansen verkennen waarmee de sector wordt geconfronteerd . Sessies omvatten een kijkje achter de schermen bij een grote wereldtournee, spreken met de betrokkenen die de uitdaging bespreken waar de productie in 2023 voor staat, en een verkenning van hoe muziekpodia de komende jaren zullen veranderen, evenals de nieuwste ontwikkelingen die al van invloed zijn op het live toeren landschap.

“De Summit zal een forum zijn om enkele van de veranderingen te onderzoeken die we de komende jaren waarschijnlijk zullen zien in de live-markt en hoe de tours van morgen eruit kunnen zien,” aldus conferentievoorzitter Stew Hume. “Het zal enkele van de nieuwste technologische trends bekijken en luisteren naar een aantal opinieleiders die in de live-evenementensector werken om live-evenementen jaar na jaar nog spectaculairder te maken.”

Registreer je nu om je plaats te reserveren en profiteer van de vroegboekkorting van ISE

Integrated Systems Europe, ISE 2023, vindt plaats in de Fira Barcelona Gran Via, 31 januari – 3 februari 2023. Integrated Systems Events is een joint venture tussen AVIXA en CEDIA – de twee toonaangevende verenigingen voor de wereldwijde audiovisuele industrie.

Registeer voor ISE 2023 met de code ISE2023avstage op www.iseurope.org

Volg #ISE2023:

• Twitter @ISE_Show

• Facebook @integratedsystemseurope

www.facebook.com/integratedsystemseurope

• LinkedIn: Integrated Systems Europe (ISE)

http://www.linkedin.com/company/integrated-systems-europe-ise-

• Instagram @ise_show

www.instagram.com/ise_show

Lees voortgang

Delen met anderen